Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Κλαίει το ΚΚΕ γιατί Χρυσαυγίτης πήρε μετάλλιο σε αγώνες πυγμαχίαςΟλάκερη ανακοίνωση βγάλανε οι μπολσεβίκοι για να μας δείξουν το σύμπλεγμα κατωτερότητάς τους απέναντι οποιοσδήποτε είναι αντίπαλος τους αλλά κυρίως στην Χρυσή Αυγή. 

Σας παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωσή τους:

«Καταγγέλλουμε τη συμμετοχή γνωστού φασίστα και μέλους της συνοδείας του αρχηγού της ναζιστικής Χρυσής Αυγής Μιχαλολιάκου σε πυγμαχικούς αγώνες που διοργανώθηκαν στους Αγίους Αναργύρους από τοπικό σύλλογο. Είναι προκλητικό και απαράδεκτο οι υμνητές του Χίτλερ να πατάνε πόδι και να χύνουν το δηλητήριό τους σε χώρους όπου αθλείται η νεολαία.

Πρέπει να καταδικαστεί επίσης η παρουσία αντιδημάρχου του δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού δίπλα στον γνωστό φασίστα κατά την απονομή των μεταλλίων. Καμία ανοχή στους φασίστες δολοφόνους! Δεν πρέπει να έχουν θέση σε κανένα εργατικό σωματείο, μαζικό φορέα, αθλητικό σωματείο. Είναι εχθροί του λαού, δολοφονούν και χτυπάνε όποιον αγωνίζεται και σηκώνει κεφάλι ενάντια στην εκμετάλλευση και τη φτώχεια. Είναι στην υπηρεσία των αφεντικών, τα συμφέροντα των οποίων υπερασπίζονται με λύσσα.

Καλούμε το λαό της περιοχής να τους απομονώσει και να οργανώσει την πάλη του ενάντια στο καπιταλιστικό σύστημα που γεννάει φτώχεια, πολέμους και εκτρέφει το φασισμό. Να συμπορευτεί τώρα με το ΚΚΕ!».

Βγάλτε μερικά από τα ρούβλια που κονομήσατε από στις παλιές εποχές της σοβιέτ να πάτε να θεραπευτείτε «σύντροφοι».

Οι νεολαίοι και οι νεολαίες της Χρυσής Αυγής αγωνίζονται στον πολιτικό στίβο όπως αθλούνται και στην κονίστρα, τις αλάνες και τα γήπεδα. Και πρωτεύουν – αριστεύουν σε αντίθεση με τα ξοφλημένα απολιθώματα της… οχτωβριανής «επανάστασης».

Εσείς, καθίστε με την κλάψα, την γκρίνια, τις «καταγγελίες» και φυσικά στην… εξέδρα!

antepithesi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: