Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!
Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Σε εκδήλωση για τα 70 χρόνια του Γραφείου Αμυντικής Συνεργασίας Ελλάδος-ΗΠΑ, μίλησε ο υπουργοπάνος Καμμένος, δίνοντας το ακριβές… στίγμα του, για το ποιους υπηρετεί προσωρινά και ποιους παντοτινά. Ιδού:

«Οι άλλοι είναι σύμμαχοι, αλλά είναι μόνο ως πιστωτές χωρίς σεβασμό και αυτό γιατί κάποιοι από αυτούς δεν θα ξεχάσουν ποτέ ότι έχασαν το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο από αυτήν τη χώρα. Όλος ο ελληνικός λαός γνωρίζει πολύ καλά ότι ο μόνος πραγματικός σύμμαχος της χώρας μας ήταν οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Για αυτό το λόγο θέλουμε να υποστηριζόμαστε από τις ΗΠΑ σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή για τη χώρα μας».

Καταλάβατε τώρα γιατί αυτός ο κατά γενικήν ομολογίαν «ανεπαρκής» πολιτικάντης είναι μόνιμος υπουργός Εθνικής Αμύνης (και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων…); Ισχύς του η εύνοια των Αμερικανών «συμμάχων» μας! Οι οποίοι ωστόσο, επιτρέπουν στους Τουρκαλάδες να τον εξευτελίζουν καθημερινά στο Αιγαίο. Ίσως γιατί αυτοί πατάνε πόδι και δεν θεωρούνται δεδομένοι και δεν ξεροσταλιάζουν σαν τις… Ρουβίτσες για μια χειραψία με τον (δήθεν…) «πλανητάρχη»…

(ΥΓ): Φουστανελάς, αλλά… αμερικανοτσολιάς!Δεν υπάρχουν σχόλια: