Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Καταγγελίες ΦΩΤΙΑ απο τον Γ.Λαγό για ΚΑΜΜΕΝΟ-Β.ΜΑΡΙΝΑΚΗ, και ΣΥΡΙΖΑ-ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ!! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ!!!

ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΤΑΜΟΣ που μας παραχώρησε, ο Βουλευτης της Β Πειραιώς της Χρυσής Αυγής Ι Λαγός προέβη σε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ...
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:

Στις 6 Ιουνίου 2017 ο Ι Λαγός, προέβη από βήματος βουλής σε ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ σχετικά με την δράση του Διευθυντή του σχολείου των Φυλακών Αυλώνα Π.Δαμιανού. Σύμφωνα με τις καταγγελίες του κ.Λαγού  ο  Π.Δαμιανός, ο οποίος είναι 17 χρόνια στην ίδια θέση, απολαμβάνει της προστασίας του Σύριζα (ακόμα και του Προέδρου της Βουλής, Βούτση) και έχει δημιουργήσει ένα ιδιόμορφο καθεστώς εξυπηρετήσεων για τους τρομοκράτες. Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με τον Κ.Λαγό, ο συγκεκριμένος διευθυντής, αποφασίζει για το ποιοί θα ελέγξουν  τα γραπτά των κρατουμένων στις εισαγωγικές εξετάσεις στις οποίες συμμετέχουν προκειμένου να εισαγχθούν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Κατά διαβολική σύμπτωση, όσοι εκ των κρατουμένων τρομοκρατών επιθυμούν να εισαχθούν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, αιτούνται  επίμονα να εξεταστούν στις φυλακές Αυλώνα, όπου και μεταφλερονται ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ισως έτσι να εξηγείται αυτή η ροπή των τρομοκρατών στην...επιστήμη!! Αξίζει δε να σημειωθέι πως με φωτογραφική διάταξη που έφερε στην Βουλή, ο ΣΥΡΙΖΑ ο κ.Δαμιανός θα παρεμείνει....ισοβίως στην θέση του!!!  Ο κ.Δαμιανός κατά επίσης διαβολική σύμπτωση είνει περιγεριακός σύμβουλος με τον συνδυασμό της Κ.Δούρου...

ΚΑΜΕΝΟΣ ΣΕ  ΓΙΑΝΝΟΥΣΑΚΗ : ¨Πες μας οτι ο Μαρινάκης έιναι ένοχος και εμέις θα σε βοηθήσουμε...¨

Ο Εθνικιστής Βουλευτής κατήγγειλε πως ο Υπουργός Άμυνας Π.Καμμένος προσπάθησε να εκμαιεύσει μαρτυρία κξατηγορίας, εις βάρος του γνωστού εφοπλιστη Β.Μαρινάκη, για την πολύκροτη υπόθεση τυ Noor one!!!ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ και καταστάσεις προκάλεσε οποιονδήποτε θέλει να κινηθεί νομικά για την διερρεύνηση της εν λόγο υπόθεσης!!
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΦΕΙΛΕΙ να διερευνήσει αυτές τις συγκλονιστικές καταγγελίες, όπως θα έκανε σε οποιοδήποτε ευνομούμενο κράτος του πλανήτη!!

ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Αξίζει επίσης να στηλιτεύσει κανείς την ανεξήγητη σιωπή για το θέμα, απο την δικαιοσύνη και την κυβέρνηση!!! Ακόμα και στην Ουγκάντα, ετοιου είδους καταγγελίες και μάλισα από βήματος βουλής θα σηματοδοτούσαν ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, εδω στην Ευρωπαική Ουγκάντα όμως η ομερτά καλ'ά καρατει!
Δεν υπάρχουν σχόλια: