Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Μελλοντικός πατέρας ζητά βοήθεια σε φόρουμ για γονείς επειδή η γυναίκα του θέλει ομοφυλόφιλα και άφυλα παιδιάΙδού πώς θέλουν να καταντήσουν με το έτσι θέλω τα παιδιά σας!

ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΕΛΕΎΘΕΡΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ!

Εάν υπάρχει ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα κάποιων ανθρώπων που χρησιμοποιούν τα ίδια τους τα παιδιά για να ικανοποιήσουν τις δικές τους επιθυμίες, οι οποίες είναι όμως υποκινούμενες από μια επιβαλλόμενη κοινωνική ατζέντα, τότε αυτό είναι.

Το StackExchange είναι ένα ξένο διάσημο φόρουμ για γονείς, παιδιά, παππούδες, γιαγιάδες, νταντάδες, και γενικά οικογενειακά θέματα.

Σε αυτό, ένας απελπισμένος μελλοντικός πατέρας ζήτησε βοήθεια γράφοντας ότι η γυναίκα του σχεδιάζει να μεγαλώσει τα παιδιά τους ως ”άφυλα” και να κάνει τουλάχιστον ένα από αυτά ομοφυλόφιλο. Επιπλέον, η απαίτηση της γυναίκας του, δείχνει και την στενή σχέση μεταξύ της ”άφυλης” κουλτούρας και της ομοφυλοφιλίας.

Στην ανάρτηση με τίτλο ”Η γυναίκα μου θέλει ένα ομοφυλόφιλο παιδί”, ο πατέρας με το όνομα ”Κέβιν”, γράφει:

Σχεδιάζουμε να κάνουμε το πρώτο μας παιδί σε περίπου ένα χρόνο. Η σύζυγός μου είναι πολύ υπέρ να τα μεγαλώσουμε άφυλα (ή στυλ “μετά το φύλο”), ενώ η δική μου αντίληψη είναι ότι πρέπει να τα αναθρέψουμε με ένα μη στερεότυπο τρόπο, διατηρώντας ένα ανοιχτό μυαλό για όλα αυτά. Έχω ακόμη και προβλήματα στο να καθορίσω πώς θα έπρεπε να φαίνεται ένα ”άφυλο” παιδί.

Ωστόσο, η γυναίκα μου έχει πολλούς ομοφυλόφιλους φίλους (άνδρες και γυναίκες) και θέλει τουλάχιστον ένα από τα παιδιά μας να είναι και ομοφυλόφιλο, που είναι και το πραγματικό ζήτημα.

Ζούμε σε μια σύγχρονη πόλη και πραγματικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα παιδιά μας να γίνουν ομοφυλόφιλοι, αλλά όχι σκόπιμα! Θέλω να πω, αν το πιέσουμε κάπως, θα μπορούσε να πάει τρομερά λάθος (επιπτώσεις στην ψυχή κλπ.).

Πώς μπορώ να αντιμετωπίσω αυτή την κατάσταση; Είναι υπερβολική η γυναίκα μου ή κάνω λάθος εδώ; Πώς μπορώ να προσεγγίσω αυτό το θέμα με τη σύζυγό μου;

Μου φαίνεται ότι αυτό είναι ένα είδος ακραίας αντίληψης για το μεγάλωμα ενός παιδιού χωρίς φύλο (ουσιαστικά αναποδογυρίζοντας ηθελημένα τη σεξουαλικότητά του) …”

Εάν και αυτή η ανάρτηση δεν αποτελεί από μόνη της κάποια είδηση, είναι όπως είπαμε χαρακτηριστικό παράδειγμα της συμμόρφωσης ενός κομματιού της κοινωνίας σε επιβαλλόμενες κοινωνικές επιταγές ανεξαρτήτως των συνεπειών, ακόμα κι αν αυτές αφορούν την υγεία των ίδιων των παιδιών τους.

Γιατί υπάρχει τεράστια διαφορά να αγαπάς το παιδί σου γι’ αυτό που είναι, είτε ετερόφυλο είτε ομοφυλόφιλο, από το να σχεδιάζεις να το μεταμορφώσεις για να ταιριάξει στην δική σου ατζέντα.

offtherecord.net.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: