Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Κινητοποιήσεις "αλληλεγγύης" για τους μουσουλμάνους στην Ευρώπη - Ξεχασμένοι οι χριστιανοί
Το τελευταίο χτύπημα κατά των μουσουλμάνων πιστών στη Μεγάλη Βρετανία, έγειρε και πάλι θέματα προστασίας των θρησκευτικών μειονοτήτων στην Ευρώπη και πιθανής καλλιέργειας μίσους από τα ΜΜΕ και άλλες "πηγές". Η συζήτηση δεν "άναψε" καθόλου τυχαία, με το χτύπημα εναντίον του μουσουλμανικού πληθυσμού στην καρδιά του Λονδίνου να μοιάζει με προβοκάτσια.

Στο περιθώριο για άλλη μία φορά ο χριστιανικός πληθυσμός, που δεν αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ στα μέτρα προστασίας που θέλουν τώρα να λάβουν οι αρχές.

Ακόμη και η δήλωση της Βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζα Μέι τα λέει όλα, λίγες μόνο ώρες μετά το χτύπημα στο Λονδίνο.

"Σήμερα το πρωί, η χώρα μας ξύπνησε με τα νέα άλλης μιας τρομοκρατικής επίθεσης στους δρόμους της πρωτεύουσάς μας: της δεύτερης αυτό τον μήνα και τόσο αρρωστημένης όπως εκείνες που προηγήθηκαν. Ήταν μια επίθεση η οποία για άλλη μια φορά είχε στόχο κανονικούς και αθώους ανθρώπους που συνέχιζαν κανονικά τη ζωή τους, αυτή τη φορά Βρετανούς Μουσουλμάνους καθώς έφευγαν από ένα τέμενος μετά την προσευχή.

Το μίσος και το κακό για αυτούς τους ανθρώπους δεν θα επιτύχουν ποτέ".


Οι χριστιανοί δεν αναφέρονται πουθενά και πάλι, όπως και στις προηγούμενες επιθέσεις που συντάραξαν το Λονδίνο. 

Περίεργο αν αναλογιστεί κανείς πως κύριος στόχος των απανταχού τζιχαντιστών είναι ο χριστιανισμός ή αλλιώς οι "άπιστοι", όπως αποκαλούν κάθε άνθρωπο που δεν δέχεται τον Αλλάχ σαν Θεό. 

Θυμηθείτε πως αντιδρούν στον σταυρό και σε κάθε τι χριστιανικό, από τη στιγμή που ο φανατισμός και ο εξτρεμισμός είναι μέσα στα "πιστεύω" τους:el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: