Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017

Η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως με τους λαθρό!Παράδειγμα, ενός Αφρικανού στη Γερμανία ο οποίος πάνω σε μια συζήτηση θύμωσε με το 12χρονο αγοράκι του γείτονά του και ξέρετε τι έκανε; Πήρε ένα μαχαίρι και του κατάφερε ακαριαία δύο μαχαιριές στο κεφάλι εν ψυχρώ αφήνοντάς το στον τόπο.

Πριν λίγες μέρες άλλη μια χαρακτηριστική περίπτωση στο Αμβούργο. Ένας 30χρονος Αφγανός βίασε ένα 14χρονο κοριτσάκι και αφού τον συνέλαβαν τον πήγαν στο δικαστήριο. Εκεί όμως, λόγω προοδευτικότητας και αντιρατσισμού, τον αθώωσαν και έτσι αφέθηκε ελεύθερος προσωρινά και το έσκασε στην Ουγγαρία. Ορίστε η σημερινή δικαιοσύνη.

Για να καταλάβετε πως δρουν οι μουσουλμάνοι λαθρο σήμερα στη Γερμανία και στην υπόλοιπη Ευρώπη μπορείτε να δείτε στα επόμενα βίντεο.


Εντόπιοι και μετανάστες εκφράζουν μεγάλες ανησυχίες για τον κίνδυνο των χριστιανών πλέον στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα, οι χριστιανοί μετανάστες που ήρθαν από τη Μέση Ανατολή, ιδιαίτερα από τη Συρία, καταδιωκόμενοι, παραπονιούνται πως, ενώ έφυγαν από εκεί για να γλυτώσουν τη ζωή τους από τους φανατικούς ισλαμιστές τώρα τους βρίσκουν εδώ στην καρδιά της Ευρώπης. Πολλοί μάλιστα από αυτούς ζουν στα χοτ σποτ μαζί με φανατικούς ισλαμιστές.

Οι ισλαμιστές και φανατικοί μουσουλμάνοι δείχνουν πλέον το πρόσωπο τους και το σκοπό για τον οποίο έχουν έρθει στην Ευρώπη.

Αυτοί οι ακραίοι ισλαμιστές που τους έφεραν ομαδικά στην Ευρώπη, απειλούν τους χριστιανούς με τη ζωή τους, κάνουν συνεχώς εγκληματικές πράξεις και από πάνω θέλουν να επιβάλλουν και τη Σαρία στις περιοχές όπου εγκαταστάθηκαν απαγορεύοντας την είσοδο σε απίστους.

Στο ίδιο βίντεο ένας Αφρικανός, απευθυνόμενος στους Ευρωπαίους, τους λέει πως δεν χρειάζεται να γίνει πόλεμος για να επιβληθεί το Ισλάμ στην Ευρώπη αφού οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι το έχουν αφήσει ανεξέλεγκτο και τους βγαίνει πάνω από το κεφάλι τους. Και καταλήγει λέγοντας: τόσο ηλίθιοι είναι.

Το πόσο φαίνεται η ηλιθιότητα σας, συνεχίζει ο Αφρικανός είναι ότι ενώ είστε που είστε αδύναμοι, και σας έχουν κάνει έτσι να μην μπορείτε να αντιδράσετε αλλά ακόμα και κάποιοι που αντιδρούν αμέσως, τους καταδικάζετε σαν ρατσιστές και ξενοφοβικούς.


Προτιμάτε αντί να σας χαρακτηρίσουν ρατσιστές και να σας πάνε στα δικαστήρια, να αφήνετε να βιάζουν τις γυναίκες σας και τα παιδιά σας, να καταστρέφουν τη θρησκεία και τις παραδόσεις σας και σο τέλος να διαλύσουν τις κοινωνίες σας. Το ολοκαύτωμα ήταν μια φωτιά που έκαψε την Ευρώπη, αυτό όμως που συμβαίνει σήμερα θα είναι πολύ πιο χειρότερο.

Αν είχατε λίγο μυαλό λέει ο Αφρικανός, θα είχατε συνειδητοποιήσει σε ποιά παράλογη κατάσταση έχετε μπλέξει. Δηλαδή, εσείς οι ίδιοι να πληρώνετε για να σας γεμίζουν τις χώρες σας με ισλαμιστές που έχουν σκοπό να σας καταστρέψουν και από πάνω να τους συντηρείτε στερώντας από τους ίδιους τους πολίτες σας ακόμα και τα προς το ζην.

Αυτό που πρέπει να καταστρέψουν πρώτα είναι η θηλυκότητα της Ευρωπαίας. Ξανθές με μπλε ή πράσινα μάτια αυτά τέρμα. Τώρα αυτό που θα γίνει θα είναι πλέον μια mix race(ανάμεικτη φυλή). Ακόμη και σεμινάρια για μικρά παιδιά γίνονται ώστε τα ίδια να συναναστρέφονται πιο πολύ με μαύρους. Παντού έχουν γεμίσει διαφημίσεις προτρέποντας τα μικρά κοριτσάκια να πηγαίνουν με έγχρωμους για να δημιουργηθεί μια καινούργια σαλατοποιημένη γενιά.Το επόμενο βίντεο είναι άλλη μια πολύ χαρακτηριστική περίπτωση. Ένας Γερμανός αντιδρώντας στην προοπτική να γίνει ένα τζαμί στην περιοχή του, μάζευε χρήματα και υπογραφές για να σταματήσει την ανέγερσή του.

Αποτέλεσμα ήταν να δεχτεί άγρια επίθεση από μουσουλμάνους λαθρο οι οποίοι αφότου τον πλησίασαν, λίγο πολύ του είπαν πως ό,τι και να κάνει το Ισλάμ θα κυριαρχήσει στην Ευρώπη.


Η Γερμανία ανήκει στον Αλλάχ λέει ο κύριος στο παρακάτω βίντεο:


Στα τελευταία 2 βίντεο βλέπουμε τους μετανάστες, λαθρο, μουσουλμάνους να ζούνε στην Γερμανία αλλά να μην προσαρμόζονται. Κάνουν δικές τους κοινωνίες και ζούνε με δικούς τους νόμους. Τα παιδιά τους τα εξαναγκάζουν σε γάμο από πολύ μικρή ηλικία ενώ όταν εκείνα επαναστατούν, οι μουσουλμάνοι γονείς τα σκοτώνουν ως έγκλημα τιμής.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: