Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Γερμανίδα Επίτροπος: Οι περισσότεροι λαθρομετανάστες θα παραμείνουν άνεργοι για χρόνια. Μαντέψτε πάλι ποιοι θα πληρώσουν τα δωρεάν κομφόρ τους.Θα τους πληρώνει το welfare state με τους φόρους των γηγενών. Τις τυχόν ελλείψεις θα τις καλύπτει με δανεισμό από τις κεφαλαιαγορές. Αλληλεγγύη πάνω απ`όλα για να εξαλείψουμε τα "τραύματα που υπέστησαν από τις σταυροφορίες". Είναι τόσο εκφυλισμένοι οι Γερμανοί μετά την αποναζιστοποίηση που υπέστησαν τόσες δεκαετίες που θα ανεχθούν ακόμα και αυτό (εθνομαζοχισμός) και θα ψηφίσουν το Σεπτέμβριο τη φακλάνα τη Μέρκελ για άλλη μια φοράΜέχρι τα τρία τέταρτα των λαθρομεταναστών στη Γερμανία θα εξακολουθούν να είναι άνεργοι σε πέντε χρόνια. 
Financial Times: η Γερμανία αντιμετωπίζει προκλήσεις στην ενσωμάτωση του τεράστιου λαθρομεταναστευτικού της πληθυσμού.

Tο ένα τέταρτο έως το ένα τρίτο των νεοεισερχομένων θα εισέλθει στην αγορά εργασίας τα επόμενα πέντε χρόνια και “για πολλούς άλλους, θα χρειαστούμε μέχρι δέκα”.

Αρχικά, η εισροή πολλών λαθρομεταναστών σε ηλικία εργασίας, με πολλά κίνητρα, προκάλεσε αισιοδοξία ότι θα αμβλύνουν την οξεία έλλειψη δεξιοτήτων της Γερμανίας. Ο διευθύνων σύμβουλος της αυτοκινητοβιομηχανίας Daimler, Dieter Zetsche, δήλωσε ακόμη ότι θα μπορούσαν να θέσουν τα θεμέλια για το “επόμενο γερμανικό οικονομικό θαύμα”.
"Υπαρχει έλλειψη προσόντων και γλωσσικών δεξιοτήτων των λαθρομεταναστών”, είπε.

Σύμφωνα με έκθεση του Ινστιτούτου Έρευνας για την Απασχόληση (IAB), μόνο το 45% των λαθρομεταναστών στη Γερμανία έχει πτυχίο αποφοίτησης από το σχολείο και 23% πτυχίο κολλεγίου.


Οι στατιστικές από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Εργασίας έδειξαν ότι το ποσοστό απασχόλησης των λαθρομεταναστών βρίσκεται μόλις στο 17%. Σύμφωνα με το πρακτορείο, 484.000 να αναζητούν εργασία σε σύγκριση με 322.000 τον περασμένο Ιούλιο.”

Η ψευτοκαγκελάριος Μέρκελ, η οποία επιδιώκει μια τέταρτη θητεία στις εκλογές της Bundestag αυτόν τον Σεπτέμβριο, έχει επικριθεί ευρέως για την πολιτική «ανοιχτών θυρών» σε όσους εγκαταλείπουν τον πόλεμο και τις διώξεις.

Περίπου 1,3 εκατομμύρια λαθρομετανάστες έχουν φθάσει στη Γερμανία από τις αρχές του 2015.

Φανταστείτε εδω στην ελλάδα τι θα γίνει...Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: