Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Γεμίσαμε άβατα και παραοικονομία… Εξάρχεια και Μενίδι είναι η κορυφή του παγόβουνου…


Χώροι καταλήψεις ανά την Ελλάδα από αντιεξουσιαστές ( πόσοι είναι αλήθεια ;; ) , Εξάρχεια , Πανεπιστήμια σ όλη την Ελλάδα και άσυλο , Μενίδι -Ζεφύρι – Ασπρόπυργος και Άνω Λιόσια , συνοικίες...
αλλοδαπών ( από Αλβανούς της δεκαετίας του ’90 μέχρι Σουδανούς τελευταία και Αιθίοπες εκεί στους Αμπελόκηπους ) στο Λεκανοπέδιο , χώροι προσευχής μουσουλμάνων , υποβαθμισμένες περιοχές , περιοχές με υψηλή εγκληματικότητα , φαβέλες ( όπως Βραζηλία) , γκέτο κάθε μορφής , στέκια κ.α , είναι μια μικρή περιγραφή της αποτελεσματικότητας της Πολιτείας … τα τελευταία χρόνια .

Ποιο μπορεί είναι το κοινό χαρακτηριστικό όλων των ανωτέρω ;

Η απουσία του κρατικού ελέγχου σε συνδιασμό με την διφθορά , που οδηγεί συνήθως , από διακίνηση ναρκωτικών ( θυμηθείτε και το Μυλοπόταμο κάτω στην Κρήτη ) , όπλων και πυρομαχικών , πορνεία ( διεθνές κυκλώματα ) , λαθρεμπόριο , διακίνηση και εκμετάλλευση παράνομων μεταναστών , μέχρι κάθε μορφής παράνομης διακίνησης και συναλλαγής .
Εδώ υπάρχει ένα μυστικό που θέλουμε να το γνωρίζεται .

Το επίσημο κράτος ενίοτε , θέλει αυτήν την παραοικονομία αρκεί , να μην ξεπερνάει κάποια όρια . Εδώ είναι όμως και ο ΜΕΓΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ επίσης να προσέξετε.


Η παρατεταμένη οικονομική κρίση , «έδωσε» μεγαλύτερο έδαφος απ ότι έπρεπε σε αυτό το οικονομικό μοντέλο με αποτέλεσμα … να μην μπορεί πλέον να ¨μαζευτεί ¨ η όλη κατάσταση .


Οι μηχανισμοί ελέγχου και οι μορφές αστυνόμευσης πλέον θα είναι αναποτελεσματικοί σε κάθε περίπτωση ενώ , μέρα με την ημέρα η παρα οικονομία θα «πνίγει » την επίσημη οικονομία αφού το κράτος θα αναγκάζεται – προκειμένου να ¨κρατηθεί ¨- να ξεζουμίζει τους συνήθεις ύποπτους – μισθωτούς και συνταξιούχους που τους έχει δεδομένους .

Οι έχοντες και κατέχοντες μπορούν να ξεφύγουν στο εξωτερικό , αυτοί όμως όχι. Η Πατρίδα μας θα αναγκαστεί να «ξεπουλήσει » ότι ασημικά ης έμε​ιναν και η οικονομική διείσδυση αλλοδαπών συμφερόντων θα γίνει ολοκληρωτική.

Δυστυχώς , θα αναγκαστούμε να υιοθετήσουμε ένα παράλληλο νόμισμα για εσωτερική χρήση , όπως το νόμισμα Chiemgauer, το οποίο αποτελεί εσωτερικό νόμισμα της Βαυαρίας, ενός εκ των σημαντικοτέρων ομοσπονδιακών κρατιδίων της Γερμανίας.

Την συνέχεια την φαντάζεστε !!

Μακάρι να διαψευσθούμε.

omada.h.policing@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: