Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Παρανοϊκό παραλήρημα ενάντια στο λευκό χρώμα! Εφαρμογή κατηγορείται για ρατσισμό λόγω επιλογή της να ανοίγει το λευκό χρώμα του δέρματος


Εφαρμογή κατηγορείται για ρατσισμό λόγω επιλογή της να ανοίγει το λευκό χρώμα του δέρματοςΕφαρμογή κατηγορείται για ρατσισμό λόγω επιλογή της να ανοίγει το χρώμα του δέρματος

Οι κατασκευαστές του FaceApp
αντιμετωπίζουν επιθέσεις τις τελευταίες μέρες , από προοδευτικούς φιλελεύθερους αριστερούς εκφυλισμένους χρήστες να κατηγορούν την δημοφιλή εφαρμογή για ρατσισμού εναντίον των έγχρωμων.

Ναι καλά ακούσατε. Ο λόγος;

Οι χρήστες που τραβούν selfie, μπορούν να κάνουν τις φωτογραφίες τους να φαίνονται παλιές, να τοποθετήσουν ένα χαμόγελο σε μια κατσουφιασμένη έκφρασή τους ή να ομορφύνουν το πρόσωπό τους.

Η επιλογή της εφαρμογής, με την ένδειξη «Hot», ανοίγει απλά τον τόνο του δέρματος των χρηστών.

Χρήστες που χρησιμοποίησαν την εφαρμογή, έγραψαν στα σχόλια της φωτογραφίας τους, ότι η λειτουργία αυτή είναι ιδιαίτερα ρατσιστική, καθώς παρουσιάζει το ωραίο πρόσωπο ως πιο ανοιχτόχρωμο!!!!!!

«Λυπούμαστε βαθύτατα για αυτό το αναμφισβήτητα σοβαρό θέμα. Πρόκειται για μια δυσάρεστη παρενέργεια του υποκείμενου δικτύου που προκαλείται από μία τάση κατά την εκπαίδευση της εφαρμογής, και όχι από μία επιτηδευμένη συμπεριφορά. Για να μετριάσουμε το πρόβλημα, μετονομάσαμε το φίλτρο για να αποκλείσουμε οποιαδήποτε συσχέτιση γίνεται με αυτό», δήλωσε ο εφευρέτης της εφαρμογής, Yaroslav Goncharov.

Η αστυνομία σκέψης της πολιτικής ορθότητας βρίσκεται παντού και υπηρεσία σε αυτήν αναλαμβάνουν οι πολίτες στην δύση.

Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια: