Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

ΤΟ… ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΟΥΚΟΥΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ» ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙΌταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ, όπως λέει η παροιμία. Κι όταν δεν υπάρχουν «ρατσιστικές επιθέσεις», τις ανακαλύπτει το… τιμημένο κουκουέ!

Έτσι, στον 902.gr (ο μόνος 902 που δεν πουλήθηκε σε… offshore εταιρείες, αγνώστων ιδιοκτητών!), διαβάζουμε την παρακάτω ανακοίνωση – κάλεσμα για συγκέντρωση την Τετάρτη στην κεντρική πλατεία του Μενιδίου:


«Για τη δολοφονική επίθεση φασιστοειδών σε μετανάστη εργάτη στο Μενίδι

Η Τομεακή Επιτροπή Μενιδίου – Φυλής του ΚΚΕ καταγγέλλει τη δολοφονική επίθεση με μαχαίρι που πραγματοποίησαν φασιστοειδή σε μετανάστη εργάτη την ώρα που πήγαινε στη δουλειά του για να βγάλει το μεροκάματό του.

Η συγκεκριμένη επίθεση φασιστοειδών απέναντι σε μετανάστη εργάτη δεν είναι η μοναδική. Στο παρελθόν υπήρχαν δεκάδες καταγγελίες από εργατικά σωματεία και φορείς της περιοχής που αναδείκνυαν αντίστοιχα περιστατικά. Αντίστοιχη προσπάθεια έγινε από φασιστοειδή και το Σάββατο (1 Ιουλίου) που όμως αποτράπηκε από τους ίδιους τους μετανάστες…».

Πρόκειται βεβαίως για είδηση – ΜΟΥΦΑ! Καμμιά καταγγελία δεν έγινε επισήμως στις αρχές του Μενιδίου από κανέναν αλλοδαπό, διότι δεν υπήρξε καμμιά επίθεση! Όλα είναι γεννήματα της αρρωστημένης φαντασίας των κουκουέδων, γιατί βλέπουν ότι έχασαν το παιχνίδι στο Μενίδι μετά την δολοφονία του 11χρονου Μάριου από τους προστατευομένους τους και τις διαδηλώσεις των κατοίκων που ακολούθησαν!   Και νομίζουν ότι θα κάνουν αντιπερισπασμό και θα βγουν στον αφρό με φανταστικές καταγγελίες, του τύπου «κάποιος, κάπου, κάποτε»! Κάτοικοι του Μενιδίου, αυτοί είναι συνυπεύθυνοι για τις καταστάσεις που βιώνετε τα τελευταία χρόνια! Απομονώστε τους!

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: