Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Οι άθρησκοι, απατρίς και κατά του δεσμού της οικογένειας αστικοφιλελεδεξίοι της ΝΔ


Ο επικεφαλής της Megaλης αστικής μπατριωτικής μπαράταξης της Νέας Δημοκρατίας, του πατροπαράδοτου και ξεθωριασμένου «πατρίς θρησκεία οικογένεια», Κυριάκος Μητσοτάκης ξαναχτυπά. 

Ο Κούλης εξυμνεί την Εβραία (ω Θεέ μου εκατομμυριοστή σύμπτωση) Simone Veil που τίναξε τα πέταλα μόλις πριν δύο εβδομάδες και ξεβρόμισε κάπως ο τόπος, η οποία ήταν μία εκ των πρωτεργατών και υπερασπιστών των εκτρώσεων. 

Εξαιτίας της δράσης αυτής της Εβραίας ,της international kliken που λυμαίνεται την Ευρώπη  εδώ και αιώνες , στη Γαλλία από το 1974 που νομιμοποιήθηκαν οι αμβλώσεις έχουν δολοφονηθεί περί τα 8.000.000 έμβρυα. Μια Ελλάδα σχεδόν σκότωσε η Εβραία Simone Veil ,όταν το 1974, και ούσα αυτή Υπουργός Υγείας της διακυβέρνησης Ντεσταίν, πέρασε το νόμο υπέρ των εκτρώσεων . 

Λοιπόν για να το κάνουμε όσο πιο λιανά γίνεται. Τα αναχώματα τελείωσαν και το μονοπώλιο στον πολιτικό πατριωτισμό το έχει επάξια η Χρυσή Αυγή. Οι μάσκες έχουν πέσει και έχουν σπάσει. Το κόμμα του ψευτοεθνάρχη αρχιπροδότη της Κύπρου Καραμανλή και ο νυν μισέλληνας σκατόφλωρος επικεφαλής του, ουδεμία σχέση είχαν έχουν και θα έχουν με τον πατριωτικό χώρο .

ΣΤΟ ΚΑΙΑΔΑ ΝΑ ΠΑΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕ ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΣΙΧΑΜΑ. 

Το να δηλώνεις πατριώτης και ταυτόχρονα να ψηφίζεις αυτά τα καθάρματα είναι σαν να λες ότι είσαι Τροτσκιστής μεγαλοτραπεζίτης ή αναρχικός μεγαλοεπενδυτής της Wallstreet. Σε πόσες βάρκες θα συνεχίσετε να πατάτε ρε σαλτιμπάγκοι ; 

Εύχομαι να κυβερνήσει η Χρυσή Αυγή και να σας βάλει στον κ@λο τις κάλπες και τα εκλογικά σας δικαιώματα μαζί με την Δημοκρατία της Βαϊμάρης.

Μ. Δ. 
Παρατηρητήριο Ελληνοφωνών Γραικύλων
Δεν υπάρχουν σχόλια: