Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Ελληνίδα άνεργη μητέρα στην Κρήτη ζει και κοιμάται σε χωράφι...αν ήταν καμία παράνομη μετανάστρια δεν θα είχε φυσικά αυτή την τύχη (Βίντεο)Αν ήταν καμία παράνομη μετανάστρια δεν θα είχε φυσικά αυτή την τύχη και αν ήταν καμιά παίχτρια σε ρεάλιτι , τα κοπάδια της μάζας θα έστελναν άμεσα λεφτά μέσο γραπτού μηνύματος όταν τους λένε τα μεγάλα κανάλια να συμμετέχουν σε δήθεν φιλανθρωπικό σκοπό.  
Αλήθεια Σάκη Ρούβα, που είσαι εσύ και η μητέρα τερέζα της φιλανθρωπίας Μαριάννα Βαρδινογιάννη που κάθε τόσο το προβάλεστε στην τηλεόραση για τις κοινωνικές σας ευαισθησία σας; 

«Που υπάρχει ανθρωπιά; Έχουν χαθεί όλα;». Μ’ αυτά τα λόγια, η Βούλα Ανάπα εκφράζει την αγανάκτησή της για το γεγονός πως βρίσκεται τις τελευταίες πέντε ημέρες… στο δρόμο.

Η κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV κατέγραψε απίστευτες εικόνες εξαθλίωσης στην περιοχή Παλαιά ΚΑΤΕΕ. Εκεί μια γυναίκα ζει σε ένα χωράφι και κοιμάται κάτω από ένα λιόφυτο πάνω σε ένα χαλί. Μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της, περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που περνάει και εκλιπαρεί για μια θέση εργασίας για να μπορέσει να ζήσει αξιοπρεπώς.

Παράλληλα, το γεγονός πως και τα παιδιά της είναι άνεργα κάνει ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση για εκείνη διότι, όπως αναφέρει, δεν έχει κανέναν να τη βοηθήσει. Η κ.Ανάπα βρέθηκε να ζει μόνη και χωρίς χρήματα σε ένα χωράφι, χωρίς φαγητό και με ό, τι κινδύνους ελλοχεύουν.Τι ζητά; Μία δουλειά για να ανακτήσει την αξιοπρέπεια της…


arpaktiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: