Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

Η φυλετική ομοιότητα των Νεοελλήνων με τους αρχαίους προγόνους τους


Ο κορυφαίος Έλληνας γενετιστής παγκοσμίως , Γιώργος Σταματογιαννόπουλος, μίλησε από το Σιάτλ των ΗΠΑ στην ΚΡΗΤΗ-TV και στον Εβραιομπολσεβίκο μισέλληνα Γιώργο Σαχίνη,  για την νέα γονιδιακή έρευνα.

Βάσει αυτής της έρευνας αποδομείται πλήρως η ανθελληνική θεωρία του Εβραίου Φαλμεράιερ , ο οποίος διατεινόταν ότι οι νεοέλληνες δεν έχουν ούτε σταγόνα αίματος από τους αρχαίους προγόνους τους και εις τον οποίο βασίστηκε όλη η Ελληνόφωνη αριστερά. 

Βέβαια στον μισέλληνα Εβραίο, τον 19ο αιώνα που διατύπωσε τη θεωρία του πρόφτασε να απαντήσει ο Κώστας Παπαρρηγόπουλος με το μοναδικό σύγγραμμα του «η ιστορία του ελληνικού έθνους», και πρόσφατα οι επιστήμονες Πουλιανός και Τριανταφυλλίδης. 

Μάλιστα μέχρι το 2014 έκαναν ημερίδες και συνέδρια οι Συριζαίοι πάνω στη θεωρία του Εβραίου αυτού ανθέλληνα και αποκαλούσαν το πόνημα του Παπαρρηγόπουλου ως το «αφήγημα». 

Η παρούσα αυτή διεθνής κολοσσιαία έρευνα με 30 και βάλε ειδικών γενετικής και με τεράστιο στατιστικό δείγμα, συνδέει σε γραμμική συνέχεια το DNA  των Μινωιτών και Μυκηναίων για 5.000 χρόνια με τους σύγχρονους Έλληνες σε κοινά κατά 75% χαρακτηριστικά.Οι σημερινοί Έλληνες έχουν κοινό αίμα με τους προγόνους τους κατά 75% τουλάχιστον και σε βάθος 50 αιώνων. 

Το σκουπίδι ο μαρξιστής Γιώργος Σαχίνης που ως κλασικός νεοέλληνας μαρξιστής εθνομηδενιστής υπάνθρωπος μισεί το χώμα που πατεί και το γένος που τον ξέρασε, κλείνει την επική αποστομωτική συνέντευξη του καθηγητή με το «αισιόδοξο και ευτυχές» μήνυμα ότι  δεν υπάρχει πουθενά η απόλυτη φυλετική καθαρότητα και αυτή είναι η ομορφιά του πλανήτη.

Όχι μισέλληνα υπάνθρωπε  Σαχίνη , η ομορφιά του πλανήτη δεν είναι -μόνο- το φυσικό κάλλος και ούτε η τεχνητή ομοιογένεια των ανθρώπων που θέλετε να οικοδομήσετε όλοι εσείς οι παγκοσμιοποιητές (αριστεροί και νεοφιλελεύθεροι καθοδηγούμενοι από τους Εβραίους ), αλλά η ποικιλομορφία και διαφορετικότητα των πολιτισμών ,η οποία επιτυγχάνεται μόνο δια της φυλετικής καθαρότητας των λαών. 

Το να δημιουργήσεις τεχνηέντως έναν  «flat Πολίτη του Κόσμου» δεν ενέχει καμία ομορφιά και δεν είναι επιτεύξιμο και βιώσιμο, μιας και το μόνο που θα επιφέρει θα  είναι διάρρηξη της κοινωνικής ειρήνης και ποταμούς αίματος. Δείγματα γραφής του μοντέλου σας που είναι φτιαγμένο εντελώς στο πόδι βλέπουν οι αφυπνισμένοι της Ευρώπης μελετώντας τις στατιστικές για τα εγκλήματα των λαθρεποίκων κατά των γηγενών. 

Αυτό το υπόδειγμα της «πολυπολιτισμικότητας» και της «Νέας Κοινωνίας» που αποκαλούμε ως Νέα Τάξη Πραγμάτων ,σε συνδυασμό με την οικονομική δυσπραγία για λόγους «Σοκ και δέους», είναι η νέα Βαϊμάρη. Το τέλος της Βαϊμάρης είναι γνωστό όπως γνωστό είναι και το τέλος των συμμοριτών και των αργυραμοιβών της international kliken. 

Η Ευρώπη πέπρωται να ζήσει και θα ζήσει και ο εθνικισμός που εγείρεται είναι η νιότη του κόσμου.ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ Δεν υπάρχουν σχόλια: