Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Στρατηγός Ε.Συναδινός, Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ


Πολλά λέγονται και ακόμα περισσότερα γράφονται τον τελευταίο καιρό για την σχέση της ΧΑ με την Ορθοδοξία, και κατά πόσο η Χρυσή Αυγή υπερασπίζεται τα ιερά και τα όσια του ελληνικού λαού. Αλλιεύσαμε από το μπλόγκ του Στρατηγού Συναδινού ένα έντυπο σε μορφη pdf  που δίνει την καλύτερη απάντηση,  σε όσους λασπολογούν και υβρίζουν την ΧΑ λέγοντας πως δήθεν βολεύτηκαν στην βουλευτική αποζημίωση, η πως ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ το κομμα αποτελειται απο σατανιστές(!!!) που σκοπό έχουν να διαβάλλουν την Ορθοδοξία.

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ  ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Στις 24 Μαιου 2014 ο ελληνικός λαός με την ψήφο του έστειλε τον καταξιωμένο Στρατηγό Συναδινό στο ευρωκοινοβούλιο, με το κόμμα των Ελλήνων εθνικιστών της Χρυσής Αυγής.

Εκτοτε και  μέχρι σήμερα ο Στρατηγός Συναδινός και οι έτεροι ευρωβουλευτές της ΧΑ σταθηκαν η βροντερη φωνή της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας στο Ευρωκοινοβούλιο. Μια φωνή αδέσμευτη, ελεύθερη και πάντα έτοιμη να υπερασπιστεί τα ιερα και τα όσια της φυλής μας. Μέσα στο αντρο των ξένων τοκογλύφων και εθνομηδενιστών, σε κάθε ευκαιρία και με κάθε μέσο οι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής υπερασπίστηκαν την ορθοδοξία και την Ελλάδα μετα παρρησίας. Η ενεργητικότατη παρουσία του, απέσπασε πολλα κολακευτικά σχόλια απο όλα τα ευρωπαικά εθνικιστικά και πατριωτικά κόμματα, με κορυφαία στιγμή, την συγχαρητήρια επιστολή που του επέστειλε ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Β. Ορμπαν, αποδεικνύοντας έτσι στους εθνικιστές της Ευρώπης οτι η Χρυσή Αυγή δεν ειναι αυτο που παρουσιάζουν τα ελληνικά ΜΜΕξαπάτησης, αλλα είναι ένα σύγχρονο εθνικιστικό κόμα που διαθέτει ικανότατα στελέχη τα οποία αντιπροσωπεύουν επάξια την αγαπημένη μας Πατρίδα. Βέβαια σαν φυσικό επακόλουθο η δρστηριότητα του Στρατηγού ενοχλησε πολλούς με αποτέλεσμα να δεχτει σφοδρή πολεμική από τους ηγήτορες των διαθνών νταβατζήδων, με κορυφαια στιγμη την ΠΑΡΑΝΟΜΗ αποβολή του από την αίθουσα του ευρωκοινοβουλίου. Μια αποβολή που του επέβαλε το ανδείκελο που ακούει στο όνομα Μαρτιν Σούλτσς, και περιποιεί εναν ακόμα ΤΙΤΛΟ ΤΙΜΗΣ για τον εθνικιστή ευρωβουλευτή.


Με πληθώρα ομιλιών, γραπτών ερωτήσεων και εκδηλώσεων - επισκέψεων , Ο Ελευθέριος Συναδινός έγινε η φωνή όλων αυτών που αγωνιούν για την πατρίδα την θρησκεία και την οικογένεια. Η φωνή χιλιάδων Ελλήνων που μέχρι τότε παρέμεναν λοιδορημένοι, φιμωμένοι και προδωμένοι, από τους εγχώριους  πολιτευτάδες και πατριδοκάπηλους που υφάρπαζαν την ψήφο τους και πήγαιναν στις Βρυξέλλες για...τουρισμό!!

Αναλυτικά και προς υπεράσπισην και τεκμηρίωσην των παραπάνω γραφομένων, αξιζει να αναφέρουμε επιγραμματικά αποσπάσματα ομιλιών του Στρατηγου Συναδινού στο ευρωκοινοβούλιο:

Την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017 κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, παρενέβην στη συζήτηση με θέμα το θεματολόγιο νέων δεξιοτήτων στην Ευρώπη επισημαίνοντας ότι, η αγάπη προς την πατρίδα, την οικογένεια κατον Χριστιανισμό ιδιαίτερα για την Ελλάδα, είναι πάνω και πέρα από όποιες λοιπές δεξιότητες και σε αυτά πρέπει να επικεντρωθεί το εν λόγω θεματολόγιο, αν θέλουμε να μορφώσουμε τους ευρωπαίους πολίτες και όχι να τους προσαρμόσουμε παθητικά στη σημερινή εποχή." 

Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016 ο Στρατηγός Συναδινος κατήγγειλε  την υποκρισία της δικτατορίας, της Πολιτικής Ορθότητας που δεσπόζει στην Ευρώπη και στον δυτικο πολιτισμό γενικότερα:

¨Λες ότι είσαι Χριστιανός; 
Κατηγορείσαι για ισλαμοφοβία.
Ζητάς καλύτερες συνθήκες για τους ομοεθνείς σου;
Προάγεις τον ρατσισμό.
Μιλάς για έθνος;
Δεν δείχνεις αλληλεγγύη και είσαι λαϊκιστής.¨

Ενώ στις 15 Φεβρουαρίου 2017 ΚΑΤΑΚΕΡΡΑΥΝΩΣΕ το πολιτικό κατεστημένο της Νέας Τάξης πραγμάτων λέγοντας:

¨Κάποιοι έχουν επιβάλει μια ρητορική κατά των Χριστιανών και υπέρ των ισλαμιστών, στο όνομα της πολυπολιτισμικότητας, της ανεκτικότητας και του σεβασμού στα ανθρώπινα δικαιώματα¨
Ακόμα, η Χρυση Αυγή και συγκεκριμενα ο Στρατηγός Συναδινός, στάθηκαν υπερασπιστές της ορθοδοξίας ΟΧΙ ΜΟΝΟ οσον αφορά την Ελλαδα και την ΕΕ, αλλα και σε ότι αφορά την κυριολεκτική ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ που βιώνουν οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί στην Μ. Ανατολή.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ  ΣΥΡΙΑ
Στο πλάισιο αυτό ο Στρατηγός και κλιμάκιο άλλων ευρωπαίων εθνικιστών ευρωβουλευτών ταξίδεψε μέχρι την εμπόλεμη Συρία και συναντήθηκε με τον Πατριάρχη του Ελληνορθόδοξου πατρτιαρχείου Αντιόχειας Ιωάννης Ι, όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό και απο τον πατριάρχη προσωπικά αλλά και από τους ορθόδοξους χριστιανούς της Συρίας, που χρόνια τώρα δοκιμάζονται και υφίστανται τρομερές διώξεις και φρικαλεότητες από τους  εβραιοκίνητους παρανοικούς Τζιχαντιστές!

ΕΚΕΙ που χτυπά η καρδία της Ορθοδοξίας...
ΕΚΕΙ που η χριστιανοσύνη καταδιώκεται...
ΕΚΕΙ που οι πιστοί πηγαίνουν στην εκκλησία υπό τον φόβο των βομβιστικών επιδρομών...
ΕΚΕΙ που νεομάρτυρες της Ορθοδοξίας πολεμούν καθημερινά με νύχια και με δόντια για την Ορθοδοξία...
ΕΚΕΙ που κανεις προκαθήμενος της Ελλαδικής εκκλησίας και κανείς οικουμενικός πατριάρχης ΔΕΝ πάτησε το πόδι του...

ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, εκπροσωπούμενοι από τον Στρατηγό Ε. Συναδινό, για να εκφράσουν την αμέριστη στήριξή τους στον δίκαιο αγώνα τους Υπέρ της Αγίας Τριάδας και της Ορθόδοξης πίστης!!!

Εκεί που  το κράτος των Γραικύλων ΛΑΜΠΕΙ δια της απουσίας του, οι Έλληνες εθνικιστές της Χρυσής Αυγής έδωσαν το παρόν εκφράζοντας την στήριξή τους αλλα και την στήριξη  της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού, στον δίκαιο αγώνα που διεξάγει η χριστιανική κοινότητα της Συρίας.

Παράλληλα με πληθώρα εκδηλώσεων στο ευρωκοινοβούλιο με θέματολογία που αφορούσε  την Ελλάδα και την Ορθοδοξία, ο Στρατηγός Συναδινός ενημέρωνε Έλληνες και ξένους για βαρυσήμαντα ιστρορικά γεγονότα στην Ελληνική και στην Ορθόδοξη ιστορία.Ας προσέχουν λοιπόν τι λένε και τι γραφουν οι όψιμοι ¨υπερασπιστές¨ της Ορθοδοξίας που βρήκαν την ευκαιρία να διαβάλλουν τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ πολιτικό φορέα που στηρίζει την ορθοδοξία έμπρακτα. Ας προσέχουν γιατι η αχαριστία είναι ένα από τα....θανάσιμα αμαρτήματα.

Το link με το ενημερωτικό φυλλάδιο του Στρατηγου Ε. Συναδινού
https://elsynadinos.wordpress.com/2017/09/28/%CE%BF%CF%81%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/Δεν υπάρχουν σχόλια: