Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Η δήθεν σάτιρα του Ράδιο Αρβύλα στην υπηρεσία της “δημοκρατικής” χούντας των ΜΜΕ


Όταν ο Κανάκης και η παρέα του χλεύαζαν τους Αλβανούς και τους αποκαλούσαν λαθρομετανάστες. Μετά έπεσε το μπαγιόκο και έγιναν κατατρεγμένοι όλοι τους και όχι λαθρομετανάστες όπως τους έλεγαν τότε. Το βίντεο αυτό τους ξεβρακώνει και είναι ενδεικτικό της υποκρισίας τους.


Πιστοί στις "δημοκρατικές" τους αξίες οι τρεντόγεροι του Ράδιο αρβύλα δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν τον Νότη Σφακιανάκη και τις πρόσφατες δηλώσεις τους στον ερπετόμορφο Λιάγκα.Ο Αντώνης Αφρικανάκης αφού μας τα είχε κάνει τσουρέκια με τον Τσίπρα πριν τις εκλογές του 2015, βρήκε άλλη ενασχόληση μιας και το παραμύθι της αριστεράς τελείωσε νωρίς για αυτόν και η προσγείωση ήταν κάπως ανώμαλη. Α ρε Αντωνάκη, μαλλιά έβγαλες, μυαλο ακόμα;;;;Όσα δεν φτάνει η βρώμικη προπαγάνδα του συστήματος και η ένοχη συνωμοσία της σιωπής κατά της Χρυσής Αυγής, προσπαθεί μάταια να το πετύχει η αποτυχημένη και "παγωμένη" δήθεν σάτιρα.

Ο λόγος για τα αποτυχημένα σκετσάκια του "Ράδιο αρβύλα" (παλιά τουλάχιστον είχαν χιούμορ) και τα κομπλεξικά σχόλια του παρουσιαστή με το εμφυτευμένο μαλλί, του Αντώνη Κανάκη.

Η "δημοκρατική" χούντα των ΜΜΕ εξαπέλυσε μια αισχρή επίθεση κατά του γνωστού τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη, επειδή είχε την παρρησία να μην προσκυνήσει την συστημική προπαγάνδα και να δηλώσει για πολλοστή φορά την στήριξη του στην Χρυσή Αυγή.

Αυτή η δήλωση "μη μετανοίας" από τον Νότη Σφακιανάκη εξόργισε τα χαϊδεμένα παιδιά του συστήματος, τα οποία... βγήκαν από τα ρούχα τους, επειδή στην ελληνική τηλεόραση συνεχίζεται όπως είπαν "ο ρατσιστικός λόγος, η ομοφοβία και η ρητορική μίσους".

Τους ενόχλησε μάλιστα ιδιαίτερα και έκαναν ξεχωριστή μνεία στην φράση του Σφακιανάκη: "Επιβάλλεται να ξαναψηφίσω Χρυσή Αυγή - Είναι οι αντιστασιακοί του σήμερα!".

Στην τηλεοπτική Ελλάδα του 2017, η οποία φιμώνει την Αλήθεια και τους Έλληνες Εθνικιστές προφανώς το ρήμα "επιβάλλεται" για την Χρυσή Αυγή, αντικαθίσταται με το "απαγορεύεται"!

Είναι πραγματικά οξύμωρο να μιλούν για Δημοκρατία και ελευθερία λόγου αυτοί που αποτελούν την προμετωπίδα της αστυνομίας σκέψης και εξαπολύουν δηλητηριώδεις επιθέσεις εναντίον οποιουδήποτε ξεφεύγει από την "πολιτική ορθότητα" και την προπαγάνδα τους.

Έστω κι έτσι όμως η γελοία προπαγάνδα τους γίνεται αντιληπτή από τους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι στις ερχόμενες εκλογές - δυστυχώς για αυτούς- θα στείλουν ηχηρό μήνυμα στήριξης στην Χρυσή Αυγή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: