Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ (ΒΙΝΤΕΟ)


Συγκέντρωσει που οργάνωσε ο συντονισμός λέσβου για το λαθρομεταναστευτικό συμμετείχαν μέλη του ΑΝΤΑΡ-CIΑ, λαθρομετανάστες, ξένοι εργαζόμενοι σε ΜΚΟ, αλληλέγγυοι όπως πρώην δημοσιογράφος ο οποίος σηκωνε και το πανο στην κεφαλή της πορείας μαζί με αφγανό λαθρομετανάστη, γνωστο μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλα και ο πρόεδρος των γιατρών του αλλά και περίπου 40 ατομα του αναρχικού χώρου φορώντας κουκούλες, κράνη, κρατώντας κοντάρια αλλά και σημαίες με αναρχικά σύμβολα.

Οι αλληλεγγοι απείλησαν γνωστο καταστηματάρχη της Μυτιλήνης μέσα στην αγορά της Ερμού λέγοντας του ότι θα του σπάσουν το μαγαζί, ενώ έβριζαν όποιον τους έβγαζε φωτογραφίες η βίντεο.


Ο συγκεκριμένος καταστηματάρχης είχε στοχοποιηθεί τις προηγούμενες ημέρες από ιστοσελίδες, εφημερίδες της Λέσβου και όχι μόνο αλλα και από τα Social media αλληλέγγυων.

Η αγορά της Ερμου για λίγη ωρα αναστατώθηκε με την πορεία καθώς οι διαδηλωτές εκφωνούσαν υβριστικά συνθήματα όπως Φασίστες κουφαλες έρχονται κρεμάλες η μπάτσοι ναζι όλα τα καθάρματα δουλεύετε μαζί κ.α.


Δεν υπάρχουν σχόλια: