Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΦΡΙΚΗ! ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ 16ΧΡΟΝΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑ ΓΙΑ «ΤΙΜΩΡΙΑ»…


Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

Η σιωνιστική φρίκη, σ’ όλο της το «μεγαλείο»! Ο «εκλεκτός» δημοσιογράφος Μπεν Κάσπιτ, της αριστεράς εφημερίδος «Μααρίβ», καλεί με κατάπτυστο άρθρο του τους Ισραηλινούς στρατιώτες να βιάσουν για «τιμωρία» την 16χρονη Παλαιστίνια Αχέτ Ταμίμι (η οποία κρατείται στα μπουντρούμια του σιωνιστικού τρομοκράτους!) και να επιτεθούν νύχτα – και μακριά από μάρτυρες και κάμερες- στην οικογένειά της!

Δεν πρέπει βεβαίως να μας εκπλήσσει η παραπάνω έκκληση του Κάσπιτ. Οι σιωνιστές έχουν μακρά παράδοση στους «τιμωρητικούς» βιασμούς!
Με πιο τρανταχτό παράδειγμα, ένα παρόμοιο με του Κάσπιτ άρθρο που έγραψε σε εφημερίδα που μοιραζόταν στα στρατεύματα, το 1945, ο σοβιετικός σιωνιστής συγγραφέας Ίλια Έρενμπουργκ: 
«Σκοτώστε, σκοτώστε! Στους Γερμανούς δεν υπάρχουν αθώοι ούτε μεταξύ των ζωντανών, ούτε μεταξύ αυτών που πρόκειται να γεννηθούν. Εκτελείτε τις εντολές του συντρόφου Στάλιν συνθλίβοντας για πάντα το φασιστικό κτήνος μέσα στο άντρο του. Τσακίστε με την βία την υπερηφάνεια των Γερμανίδων γυναικών. Πάρτε τες ως νόμιμο λάφυρο. Σκοτώνετε, σκοτώνετε, ανδρείοι στρατιώτες του Ερυθρού Στρατού, μέσα στην ακατανίκητη έφοδό σας».
Το αποτέλεσμα; Περίπου 2 εκατομμύρια βιασμοί γυναικών, μηδέ εξαιρουμένων και των Ρωσσίδων που είχαν μεταφερθεί βιαίως για εργασία στα γερμανικά πολεμικά εργοστάσια!

Για την «δόξα» της Σιών!
Δεν υπάρχουν σχόλια: