Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Το δημογραφικό είναι ο νο1 κίνδυνος που βιώνει ο ελληνισμός κατά τη μεταπολήστευση. Στα χρόνια των μνημονίων δε, το πρόβλημα οξύνθηκε έτη περαιτέρω με τις μνημονιακές κυβερνήσεις να θεωρούν τα τέκνα ως φορολογικό τεκμήριο.


Ο Στέφανος Σωτηρίου είναι ιστορικός, ειδικός στην ιστορία των Βαλκανικών λαών και συγγραφέας. Γεννήθηκε στο Κομπότι ΄Αρτας το 1962. Έχει ασχοληθεί εκτενώς με θέματα όπως η ιστορική μελέτη της Βαλκανικής, η Λαθρομετανάστευση και το Δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα.

400.000 Έλληνες έχουν μεταναστεύσει στο εξωτερικό, 150.000-250.000 εκτρώσεις σημειώνονται κάθε χρόνο, το 1/3 των Ελλήνων ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας και ταυτόχρονα υφιστάμεθα μια σιωπηλή αντικατάσταση πληθυσμού με αλλότρια στοιχεία από ισλαμικές χώρες. 

Ο επίσημος δείκτης ολικής γονιμότητας είναι στο 1,2 αλλά σε αυτόν προσμετρούνται από την ΕΛΣΤΑΤ και οι γεννήσεις των αλλοδαπών, οπότε ο πραγματικός είναι γύρω στο 0,8 εικάζει ο ιστορικός Σωτηρίου .

Οι λόγοι για τους οποίους οι Έλληνες δεν κάνουν παιδιά είναι οι εξής : 

1) Η οικονομική κρίση και η χρεοκοπία της Ελλάδας. 

2) Η απουσία στρατηγικού οράματος και η αβεβαιότητα για το μέλλον. 

3) Η επικρατούσα δυτική ιδεολογία (φιλελευθερισμός& φεμινισμός) σε συνδυασμό με την πολιτική προπαγάνδα κατά της παραδοσιακής οικογένειας. Η υπογεννητικότητα επιφέρει σημαντικότατα προβλήματα, όπως: 

1) Η αμυντική εξασθένιση της Ελλάδας έναντι των φυσικών της εχθρών (Τουρκία, Αλβανία,Σκόπια) 

2) Η αδυναμία να παράξει ανάπτυξη η οποία στον σύγχρονο καπιταλισμό βασίζεται στην καινοτομία και οπότε στο ανθρώπινο δυναμικό τεχνολογικής αιχμής. 

3) Πλήρης χρεοκοπία του ασφαλιστικού συστήματος.

Οι κυβερνώντες, αριστεροδεξιοί αλητάμπουρες, έχουν κοινή μνημονιακή και εθνοκτόνο πολιτική σε όλα τα επίπεδα, γεωπολιτικό, οικονομικό, δημογραφικό και εθνοφυλετικό. Θα λύσουν το πρόβλημα Ελληνοποιώντας 2-3 εκατομμύρια μουσουλμάνους κάφρους. 

Δεν ενδιαφέρονται για τη βιολογική συνέχεια του ελληνικού έθνους αλλά για επαρκή πληθυσμό που θα δύναται να εκλέγει δημοκρατικά τις κυβερνήσεις τους. 

Οι εθνοπροδότες Δημοκράτες τους βλέπουν ως δυνητική λύση του ασφαλιστικού και ως ψηφαλάκια για να στηρίξουν μονοκομματικές κυβερνήσεις (κυρίως το ΠΑΣΟΚ θα σπεύσει πρώτο ). 

Οι μουσουλμανικές μάζες θα εργαλειοποιούνται από τις μελλοντικές τουρκικές κυβερνήσεις με κινδύνους αυτονομήσεων και εδαφικών ακρωτηριασμών,σαν το πρόσφατο παράδειγμα της Καταλωνίας .

Μιχάλης ΔέλταςΔεν υπάρχουν σχόλια: