Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Να μας εξηγήσει κάποιος από τα γιουσουφάκια Αλέ6ς και Καμμενογλάρος αλλά ακόμα και αυτός ο Κοντζιάς τα εξής απλά ερωτήματα...


α) Γιατί αυτή η κυβέρνηση μιλά δήθεν για συνέχιση της συνθήκης της Λωζάνης εφόσον νομοθετεί υπέρ των τουρκικών ενώσεων ??

β) Γιατί επιτρέπει στον Ερντογάν να περιοδεύσει στην Θράκη αμφισβητώντας εμπράκτως την συνθήκη που υποτίθεται η δική μας κυβέρνηση τάχα μου υπερασπίζεται??

Την ώρα εκείνη που ο τρελό-Έρντι είναι απομονωμένος διπλωματικά απο πολλές ευρωπαικές χώρες ελέω των τσαμπουκάδων του και την απαγόρευση πολλών ανοικτών συνομιλιών του απέναντι σε μουσουλμανικό κοινό σε πολλές από αυτές.ΓΙΑΤΙΙΙΙΙ;;

Γιατί προβαίνουν σε στοχευμένο μπουκοτάρισμα εθνικού εδάφους δημιουργώντας τετελεσμένα στην Θράκη μας την ώρα που η συνθήκη της Λωζάνης είναι ξεκάθαρη και αυτός την αμφισβητεί!!
ΓΙΑΤΙ!!!;;

Γιατί πολύ απλά οι ''Ευρω-πέοι'' είναι σοβαρά κράτη έστω και παρηκμασμένα ενώ αντιθέτως οι δήθεν πολιτικάντηδες ''δήθεν'' ευρωπαιστές χλιμίντζουρες όπου τους συμφέρει ευρωπαιστές ΦΥΣΙΚΆ ψυχεδελικοί Συριζοσανελ ακολουθούμενοι κατά πόδας απο τους φιλελεμπουρες της ΝΔ ειναι αισχρά δηλωμένα γιουσουφάκια συν ότι είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ από υψηλή διπλωματία και διεθνείς σχέσεις!

Ευρωπαιστές όπου θέλουν και Γιουσουφάκια θέλουν δεν θέλουν!

Ψεύτες ολκής και δυστυχώς απευθύνονται σε ηλίθιους οι οποίοι ηλίθιοι (λαός) δεν λένε να αντιληφθούν τα αυτονόητα...Δεν υπάρχουν σχόλια: