Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Γκέι αξιωματικός της ΕΛΑΣ διώκτης του Χριστιανισμού


Ο Μιχάλης Λώλης είναι ένας από τους ανθρώπους που στην εποχή της συριζαϊκής Ελλάδος και της τρέλας της πολιτικής ορθότητας έγινε διάσημος για ένα πράγμα. Για την σεξουαλική του... ιδιαιτερότητα. 

Ήταν ο πρώτος αστυνομικός, που επέλεξε να δημοσιοποιήσει την προσωπική του σεξουαλική προτίμηση μέσω του... ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου. Ταυτόχρονα έγινε γνωστή και η θέση του ως αξιωματικού υπεύθυνου για την καταπολέμηση του ρατσιστικού εγκλήματος. Είχε δηλαδή κάτι από όλα όσα χρειάζονταν τα συστημικά μέσα για να τον αγκαλιάσουν. Έπαιξε στις lifo του κόσμου τούτου, έγινε ακτιβιστής στο gay pride, προκάλεσε προβλήματα στην υπηρεσία του με τις δηλώσεις του για τον αριθμό των ομοφυλόφιλων αστυνομικών.Οι 2 παραπάνω φωτογραφίες από προηγούμενο άρθρο μας για τον ομοφυλόφιλο τμηματάρχη της ΕΛ.ΑΣ., στο τμήμα αντιμετώπισης "ρατσιστικής βίας", εδώ.

Όλα αυτά ήταν όμως μόνον η “εισαγωγή”. Καθώς ήταν μόλις χθες που διαβάσαμε κείμενο - ανάλυσή του σχετικά με τον Χριστιανισμό στην ιστοσελίδα bloko.gr και το οποίο έχετε τώρα την ευκαιρία να διαβάσετε και εσείς. Ένα κείμενο - ανάλυση, το οποίο άνετα θα μπορούσε να έχει γράψει ένας δεκαεξάχρονος, που μόλις είχε την πρώτη του επαφή είτε με τον κόσμο της ακροαριστεράς είτε με κάποια... νεοπαγανιστική new age κατάσταση. Και το οποίο, θα διασκέδαζε κανείς να διαβάζει εάν ήταν γραμμένο από κάποιον δεκαεξάχρονο και ίσως καθόταν να του εξηγήσει, όχι ότι απλώς γράφει μυθεύματα, αλλά και ότι ο ίδιος έχει πάρει αυτά τα μυθεύματα και τα έχει διογκώσει σε έναν απίστευτο βαθμό. Και ότι η πλαστογράφηση της ιστορίας δεν είναι ο σωστός τρόπος για να προωθήσει την άποψή του, γιατί επί της ουσίας έτσι την πλαστογραφεί.Δεν θα αναφερθούμε καν στις αστειότητες περί “εκατομμυρίων” γυναικών που κάηκαν ως μάγισσες. Μια απλή επίσκεψη του κ. Λώλη ή και των αναγνωστών, ακόμη και στην... wikipedia, θα δείξει το πόσο “υστερική” είναι η άποψή του. Θα του εξηγούσε κανείς επίσης ότι πριν ξεκινήσει να δημοσιεύει τα πονήματά του, καλό θα ήταν να γνωρίζει κάτι τις από... συντακτικό.

Δεν είναι έφηβος αλλά... αξιωματικός!

Αυτά εάν ήταν ένα παιδάκι, παραπλανημένο. Όταν όμως αυτός που γράφει αυτά τα πράγματα, αυτός που χαρακτηρίζει μια ολόκληρη θρησκεία, την κυρίαρχη μάλιστα στην χώρα που ζει, θρησκεία, ως μια “ρατσιστική θρησκεία” και κατ' επέκταση όλους τους πιστούς σε αυτήν ρατσιστές, τότε είναι υπεύθυνος για την αντιμετώπιση των ρατσιστικών εγκλημάτων, τότε υπάρχει πρόβλημα. Τεράστιων διαστάσεων πρόβλημα μάλιστα, αφού τα “εγκλήματα” τα οποία καλείται ο ίδιος να αντιμετωπίσει, περιλαμβάνουν και εγκλήματα “σκέψης”. 
Και όταν ο ίδιος αναφέρει, ότι η Χριστιανική διδασκαλία – σχετικά με το θαύμα της παρθενίας της Παναγίας- είναι μια ακριβώς με τα δικά του λόγια “σεξιστική, μισογυνίστικη και έτσι Ρατσιστική ρητορική” και έχουμε τον νόμο σύμφωνα με την οποία η ρητορική που έχει τέτοια χαρακτηριστικά τιμωρείται, ερχόμαστε αντιμέτωποι με μια εφιαλτική κατάσταση. Όπου αυτοί που πρέπει να εφαρμόσουν τους νόμους – ακόμη και τους άδικους νόμους – έχουν μια τέτοια άποψη που μετατρέπει σε εγκληματίες όλους όσους δέχονται την χριστιανική “ρητορική” και τολμούν ίσως να την επαναλαμβάνουν. 


Ένας... επίδοξος διώκτης!

Και ειδικά όταν ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος ίσως και να διαχειρίζεται διάφορες υποθέσεις μηνύσεων κατά Ιεραρχών, γράφει: “Η εκκλησία και οι ιεράρχες της αναπαράγουν για αιώνες μια ρητορική μίσους”, τότε υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες για το κατά πόσον αυτός ο άνθρωπος, ως αστυνομικός, ως ανακριτικός δηλαδή υπάλληλος μπορεί να διαχειρίζεται δίχως προκαταλήψεις και με επαγγελματισμό, υποθέσεις που αφορούν όχι απλά Ιεράρχες, αλλά και απλούς πιστούς Χριστιανούς. 
Τους οποίους έχει ήδη “καταδικάσει” στο άρθρο του, καθώς αναφέρει ότι “Όποιος λοιπόν ασπάζεται τέτοια θρησκευτικά δόγματα, υποστηρίζει και αναπαράγει με την πίστη του, ίσως όχι συνειδητά, το σεξισμό, το μισογυνισμό, τη θρησκευτική μισαλλοδοξία και κατ' επέκταση τον εν γένει Ρατσισμό”.

Εδώ έχουμε μια πρωτόγνωρη κατηγορία κατά όλων των Χριστιανών. Πράγμα απίστευτο ακόμη και για έναν χαϊδεμένο της Συριζαϊκής κυβέρνησης.

Ο οποίος όμως δεν σταματά καν εκεί. Δεν κατηγοριοποιεί τους Χριστιανούς ούτε καν ως απλά... φορείς Ρατσισμού, αλλά πάει και παρακάτω. Τοποθετεί την θρησκεία τους ως... αίτιο Ρατσισμού, γράφοντας: “Καθίστανται έτσι οι θρησκείες, όπως ο χριστιανισμός, μεταξύ πολλών άλλων, ένα από τα αίτια του Ρατσισμού, που μάλιστα είναι από τα πιο δύσκολα να αντιμετωπιστούν.”Το άρθρο του ειρωνεύεται αλλά και "καταδικάζει" (κατηγορεί) την Παρθενία της Παναγίας μας.

Πώς θέλει να αντιμετωπίσει τον Χριστιανισμό ο κ. Λώλης; Προφανώς οι υπάρχοντες αντιρατσιστικοί νόμοι δεν αρκούν, και είναι δύσκολο; Τι θέλει; Μήπως να μαζεύει σε... κέντρα επανεκπαίδευσης τους Χριστιανούς; 
Θα μπορούσε κανείς να αναλύει το τι μας λέει ο κ. Λώλης για σχεδόν κάθε πρόταση του κειμένου του. 

Γι' αυτό και επιλέξαμε να σας το παραθέσουμε ολόκληρο, προκειμένου ο κάθε αναγνώστης να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Το να τον διορθώσουμε δε είναι μάλλον ανώφελο, αφού ο άνθρωπος έχει πάρει εδώ και καιρό τις αποφάσεις του.
Φαντάζεστε τι θα γινόταν, εάν πολίτης τολμούσε να διατυπώσει αυτού του είδους την κριτική κατά οποιασδήποτε άλλης αναγνωρισμένης θρησκείας στον κόσμο; Κατά πάσα πιθανότητα οι ... Δημητράδες θα του είχαν ήδη κάνει μήνυση και ο κ. Λώλης θα διαχειριζόταν την υπόθεσή του.

Δεν τον παραίτησαν ήδη;

Σε οποιαδήποτε ευνομούμενη πολιτεία του κόσμου, η παραδοχή ενός αστυνομικού ότι αντιμετωπίζει ως εγκληματίες τους πιστούς, θα είχε οδηγήσει σε πειθαρχικές ενέργειες εναντίον του. Και σίγουρα δεν θα του επέτρεπε κανείς να διαχειρίζεται υποθέσεις για τις οποίες έχει τόσο... ισχυρή άποψη. 
Αναμένει κανείς, εάν υπάρχει έστω και ψήγμα φιλότιμου στην ΕΛ.ΑΣ. και στην πολιτική της ηγεσία, να γίνει εντός των επόμενων ωρών η απομάκρυνση του κ. Λώλη από οποιαδήποτε σχετική υπηρεσία.

Και αναρωτιέται κανείς, εάν ο ίδιος ο κ. Λώλης δεν θα έπρεπε να είναι ήδη κατηγορούμενος με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο. Αυτεπάγγελτα. Γιατί από όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, είναι ήδη αρκετοί αυτοί που προτίθενται να το κάνουν. Πρόσωπα και οργανισμοί. Αυτό που δεν γνωρίζουμε όμως είναι το ποια θα είναι η στάση της Εκκλησίας. Θα κινηθεί νομικά ενάντια στον κ. Λώλη;

Ολόκληρο το “πόνημα” του επίδοξου διώκτη των Χριστιανών!
εδώ

Και ένα σχόλιο αναγνώστη:

Με βάση των αντιρατσιστικό νόμο που προασπίζεστε κ. Λώλη θα έπρεπε αυτεπάγγελτα να είστε κατηγορούμενος χωρίς πολλά πολλά!

Το κείμενο σας είναι αβάσιμο και φτωχό όσο δεν πάει και δείχνει τα αθεράπευτα ψυχολογικά συμπλέγματα που κουβαλά οι κοινότητα σας (ΛΟΑΤΚΙ) απέναντι στην υπόλοιπη κοινωνία. 
Νισάφι ποια, έχετε κάνει σημαία την σεξουαλική σας ταυτότητα και μας την τρίβετε στην μάπα καθημερινώς. Προσπαθείτε να μας κάνετε όλους να το δούμε όπως και εσείς λες και δεν έχουμε να ασχοληθούμε με σοβαρότερα ζητήματα. Άτομα με τα μυαλά τα δικά σας έχουν ισοπεδώσει την Ελληνική οικογένεια και δη την πολύτεκνη όποτε ποιος είναι ο πραγματικός ρατσιστής στο τέλος κάθε ημέρας;

Από την πρώτη στιγμή που σας είδα σε εκείνη την εκπομπή της ΕΡΤ και άκουσα σε ποιο πόστο είσαστε, είχα την πλήρη σιγουριά πως δεν θα είστε αμερόληπτος και ανιδιοτελής και αποδεικνύεται περίτρανα από το κατάπτυστο κείμενο σας!


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: