Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Πολιτική ορθότητα εναντίον Σταχτοπούτας και Ωραίας ΚοιμωμένηςΗ πολιτική ορθότητα ή με απλά λόγια η βασιλεία των βλαμμένων δεν θα αφήσει τίποτε όρθιο, το έχουμε ξαναπεί. Ήδη έχουνε απαιτήσει την έξωση από βιβλιοθήκες των φιλοσόφων που δεν προάγουν την ανεκτικότητα, όπως ο Πλάτωνας, ο Αριστοτέλης και άλλοι τέτοιοι «φασίστες», και όπως διαβάζουμε σε νέα έρευνα τώρα σειρά έχουν τα παραμύθια που ακούνε τα παιδιά από τους γονείς τους.

Σύμφωνα με δηλώσεις, λοιπόν, διάφορων (παρά) μορφωμένων «προοδευτικών» που δημοσίευσε ο Independent και πρόθυμα αναπαρήγαγε ο ελλαδικός Tύπος, οι γονείς θα πρέπει να σταματήσουν να διαβάζουν παραμύθια στα παιδιά τους, γιατί μέσα από αυτά «διαιωνίζονται τα στερεότυπα» και ο «ρατσισμός».

Ποια είναι αυτά τα στερεότυπα που πρέπει να καταπολεμηθούν; Κατά πρώτον η προσπάθεια για «αληθινή αγάπη», που εμφανίζεται σε πολλά από αυτά, η οποία «θέτει μεγάλο περιττό άγχος και στα δύο φύλα και ιδιαίτερα στις γυναίκες, καθώς πιστεύουν ότι πρέπει να αναλάβουν τον παραδοσιακό ρόλο της γυναίκας», σύμφωνα με την Δρ. Βικτόρια Σνοουγούνμι, που διδάσκει φυλετικές διακρίσεις στο UCL. Ακόμα προάγεται το… στερεότυπο του «να παντρευτούμε και να ζήσουμε ευτυχισμένοι για πάντα» που μοιάζει σχεδόν «μεσαιωνικό», σύμφωνα με την ίδια «δόκτορα».

Ακόμα χειρότερα από τα παραπάνω, τα παραδοσιακά παραμύθια εμφανίζουν «έλλειψη φυλετικής/ σωματικής και σεξουαλικής ποικιλομορφίας», δηλαδή οι περισσότερες πριγκίπισσες είναι λευκές, ενώ οι πρωταγωνιστές των παραμυθιών είναι σχεδόν πάντα ετεροφυλόφιλοι. Κάποια εξαίρεση εμφανίζει η «Μουλάν» και η «Ποκαχόντας», σύμφωνα με τους ίδιους βλαμμένους, που έχουν αναγορευτεί καθηγητάδες.

Φυσικά, όλα αυτά είναι προεόρτια εξελίξεων από πλευράς των προοδευτικών, αφού σύντομα θα απαιτήσουν την έξωση των παραμυθιών που δεν διαθέτουν την απαραίτητη «ποικιλομορφία» από τους παιδικούς σταθμούς, τις βιβλιοθήκες και δεν αποκλείεται στο μέλλον να κάνουν και εφόδους στα σπίτια για να βρίσκουν τα απαγορευμένα βιβλία.


Το Index Librorum Prohibitorum της Νέας Τάξης Πραγμάτων

Όσοι από τους αναγνώστες των παραπάνω γραμμών θυμήθηκαν τον Μεσαίωνα και την Ιερά Εξέταση δεν λαθεύουν καθόλου. Όπως ρητά αναφέρει ο Σπένγκλερ, τον οποίον μέμφονται οι «προοδευτικοί» καθηγητάδες, ο κάθε τεχνικός πολιτισμός όταν πεθαίνει δίνει την θέση του σε έναν νέο μαγικό πολιτισμό.

Κάπως έτσι ο Δυτικός Πολιτισμός πλέον πεθαίνει και μοιραία θα παραδώσει τα ηνία σε ένα άλλο είδος πολιτισμού. Οι εμφανείς επιλογές είναι δύο: Από την μία έχουμε τον «Μεσαίωνα» της Νέας Τάξης Πραγμάτων με την αντίστοιχη Ιερά Εξέταση, αλλά χωρίς τις αντίστοιχες μεσαιωνικές αξίες του ιπποτισμού, της τιμής και άλλων αξιών που κληρονομήθηκαν από την Αρχαία Ελλάδα. Από την άλλη βρίσκεται ο Μεσαίωνας του Ισλάμ και της επικράτησης των τζιχαντιστών.

Ομολογουμένως, λοιπόν, ζοφερό το μέλλον και από τις δύο αυτές επιλογές. Υπάρχει, όμως, και μία άλλη επιλογή, η επικράτηση των Εθνικιστών στην Ελλάδα και ολόκληρη την Ευρώπη, ώστε να αντιμετωπιστεί η επέλαση των τζιχαντιστών, αλλά και των ζόμπι της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Έως τότε, «προοδευτικοί» κάτω τα χέρια από τα μυαλά των παιδιών μας και ευχαριστούμε για την σαφέστατη ένδειξη του ποια παραμύθια ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να διαβάζουμε στα παιδιά μας. Είναι αυτά, που εσείς θεωρείται «εξαιρέσεις».
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: