Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

ΑΝΤΙΦΑ: Ο παρακρατικός ένοπλος βραχίονας της Νέας Τάξης Πραγμάτων


Είναι σύνηθες πλέον φαινόμενο ομάδες κουκουλοφόρων νταήδων να επιτίθενται σε αστυνομικούς, σε στρατιωτικούς, σε καταστήματα, σε ειρηνικούς διαδηλωτές, ενώ παντού και πάντα δημιουργούν σκηνές βίας όπου εμφανίζονται. Αυτοί οι κουκουλοφόροι νταήδες που αυτοαποκαλούνται Αντίφα, οι οποίοι φαίνεται να επηρεάζονται περισσότερο από τον Μπάτμαν και Ρόμπιν παρά από τον Μαρξ ή τον  Μπακούνιν, πολιτικά δεν έχουν καμία σημασία και το μόνο που προκαλούν είναι η αξίωση του κόσμου για περισσότερη ασφάλεια και ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων, ενώ υπάρχει ευρέως διαδεδομένη η υποψία ότι χειραγωγούνται από το βαθύ παρακράτος της Κατεχάκη. Εξυπακούεται ότι με τέτοιες συστάσεις δικαιολογούν την ύπαρξη τους και την αξίωση τους να λειτουργούν και να δρουν ως μια άτυπη, αυτοανακηρυχθείσα Ιερά Εξέταση στην υπηρεσία του ξενοκίνητου πολιτικού κατεστημένου της χώρας.

Τα πρόσωπα και οργανώσεις που στοχοποιούν οι Αντίφα είναι μεν διαφορετικά, έχουν όμως αποδεδειγμένα ένα κοινό χαρακτηριστικό: Όλα απορρίπτουν το ΝΑΤΟ ως παγκόσμιο χωροφύλακα, απορρίπτουν την πολυπολιτισμική ΕΕ, είναι πολέμιοι της τρομοκρατικής ιδεολογίας, υπεραμύνονται του εθνικισμού και αγωνίζονται κατά της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Οι αυτοανακηρυγμένοι αυτοί «επαναστάτες» του γλυκού νερού χρησιμεύουν στο πολιτικό κατεστημένο ως καταπιεστές της ελεύθερης άποψης, ακόμη και ως αστυνομικοί ελέγχου σκέψης, ενώ η επιείκεια με την οποία αντιμετωπίζονται από το ελληνικό κράτος δημιουργεί εύλογα την υποψία ότι είναι πράκτορες αυτού του κατεστημένου. Ανήκουν δε σαφέστατα στο ίδιο πολιτικό φάσμα που προσπαθεί την κάθε μορφή μιας  «πολιτικά μη ορθής συμπεριφοράς» να την ονομάσει φασισμό, νομίζοντας π.χ. ότι η κριτική και ο αγώνας εναντίον της λαθρομετανάστευσης εξομοιώνεται με φασισμό. Είναι σαφές ότι η εξομοίωση τους αυτή σε συνδυασμό με την απόρριψη των συνόρων των κρατών έχει μέγιστη ιδεολογική συνάφεια με τις ιδέες του Coudenhove-Kalergi και το όραμα του για την «νεγροειδή» φυλή της Ευρώπης. Είναι δε υπέρ της λαθρομετανάστευσης γιατί πέραν της ιδεολογικής ταύτισης με την σιωνιστική Νέα Παγκόσμια Τάξη θέλουν να εξυπηρετήσουν  τα συμφέροντα και την στρατηγική των καπιταλιστών για μείωση των μισθών της εγχώριας εργατικής τάξης.

Ενώ υποτίθεται ότι πολεμούν τους φανταστικούς φασίστες, στην πραγματικότητα αποσπούν την προσοχή από τα έργα και ημέρες του νεοφιλελεύθερου συνταγματικού τόξου. Με την χρήση του όρου «φασίστας» εμποδίζουν την ταυτοποίηση του πραγματικού εχθρού του ελληνικού λαού που είναι ο παγκοσμιοποιημένος καπιταλισμός και η ιδεολογική ματαιοδοξία της σιωνιστικής Ουάσιγκτον.  Νομίζουν ότι καταπολεμούν τον φασισμό, μη γνωρίζοντας προφανώς ότι η καταπολέμηση ενός παρελθόντος πολέμου οδηγεί στην ήττα.

Αυτό που σίγουρα δεν μπορούν να καταπολεμήσουν οι Αντίφα είναι το δικαίωμα των εθνικιστών να λένε την αλήθεια στον ελληνικό λαό και να  δείχνουν σε αυτές τις ομάδες καταδρομών της Νέας Παγκόσμιας Τάξης τον δρόμο προς τους Αποθέτες, εκεί όπου ανήκουν τα ιδεολογικά καχεκτικά και ανάπηρα βρέφη του ξενοκίνητου παρακράτους της χώρας.

Γ. ΛιναρδήςΔεν υπάρχουν σχόλια: