Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Ο εχθρός των εθνών


Λοιπόν, η πρώτη [και μάλλον η τελευταία] φορά στη ζωή μου, που συμφώνησα με τον Πάγκαλο, ήταν όταν είχε αποκαλέσει τον Αβραμόπουλο: ο κ. Τίποτα!
Μάλιστα, κυρία μου... Ο κ. Τίποτα!

Διότι αυτό υπήρξε πάντα, ως πολιτικός, ο Αβραμόπουλος.
Ένας κύριος Τίποτα, ένας μίστερ Νάθινγκ, ένας μεσιέ Ζερό, ένας σινιόρε Νιέντε.
Σε όλες τις γλώσσες του κόσμου και με όλα τα πολιτικά κόμματα της υφηλίου.
Ένας ναρκισσευόμενος δανδής, που φρόντιζε διαρκώς να πατάει στα σίγουρα, που δεν θα διακινδύνευε ποτέ του να χάσει έστω και μια δεκαρίτσα, μια πολιτική μηχανή συμβιβασμών, ισορροπιών και στρεψοδικιών, ώστε να τον αγαπάνε όλοι, να τον εχτιμάνε όλοι και να μην τον κατηγορεί κανείς.

Ακριβώς όπως περνάνε όλα τα τα τίποτα αυτού του κόσμου, αδιάφορα, αδιόρατα, ατσαλάκωτα, μέσα από τα φονικά κύματα της ζωής ή της πολιτικής.
Εν ολίγοις, το απόλυτο κενό που δεν αξίζει ούτε να το χέσεις αλλά και ταυτόχρονα δεν θα σου δώσει ποτέ την ευκαιρία να το εκτιμήσεις ή να το συμπαθήσεις...

Ε λοιπόν, αυτός ο κ. Τίποτα φαίνεται ότι το αποφάσισε να εξελιχθεί σε ορκισμένο "εχθρό των εθνών!"
Κι ούτε λίγο ούτε πολύ, κήρυξε τον πόλεμο εναντίον σε κάθε τι που μπορεί να θυμίζει έθνος ή συλλογική ταυτότητα  του λευκού ανθρώπου ή θεμέλιο λίθο του δικού μας πολιτισμού - του Ελληνικού.

Σαν να μην μας έφταναν δηλαδή, οι αντιρατσιστικοί νόμοι, ο Δημητράς, τα παρατηρητήρια του Ελσινκι, η κυρια Τατιανα Στεφανιδου, οι μαροκινοί μαχαιροβγάλτες, οι ρουφιάνοι της αριστεράς, οι Αλβανοί μπράβοι, ο κ. Βαλλιανάτος κι όλος αυτός ο συρφετός χαφιέδων και κουκουλοφόρων, που έχουν βαλθεί να εξαφανίσουν τα έθνη από το προσκήνιο της Ευρωπαϊκής ιστορίας...

Ποιος; Ο Αβραμόπουλος!
Ο οποίος είχε προσπαθήσει στο παρελθόν  να σηκώσει δικό του μπαϊράκι, ξεμυαλισμένος από τις σειρήνες των ΜΜΕ, που όπως και με τον κ. Θεοδωράκη προσφάτως ή με το λεγόμενο "κίνημα Αλλαγής" λίαν προσφάτως, τον πατρονάριζαν για ένα φεγγάρι αλλά μετά τον ξεπέταξαν σαν ζουπηγμένη λεμονόκουπα και ο [κατά Πάγκαλον] κ. Τίποτα, επέστρεψε στη τρανσοδεξιοί-χριστιανοπατριδοκάπηλοι Νέα Δημοκρατία, σαν δαρμένος σκύλος...

Κι άκου τώρα φίλε μου τι σοφίστηκε να πράξει ο άνθρωπος αυτός, όντας διορισμένος σε ένα από τα υψηλότερα πόστα των ευρωπαϊκών  διευθυντηρίων, που δεν είναι παρά η άλλη όψη των παγκόσμιων νονών.      

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο κύριος "Είμαι πολύ ωραίος" θέλει λέει να "ποινικοποιήσει τα φασιστικά και τα ναζιστικά σύμβολα, τα οποία [μαζί με τα νοήματα στα οποία παραπέμπουν] πρέπει να διώκονται αυστηρά από τις εθνικές νομοθεσίες, κάθε κράτους-μέλους της Ευρώπης των παγκόσμιων νονών!

Για δε ρε έναν φασιστοφάγο. Έναν αμείλικτο κυνηγό κεφαλών, Ένα ορκισμένο εχθρό των εθνών...
Και τι είναι για σένα ρε ομορφάντρα το φασιστικό σύμβολο ή το ναζιστικό σύνθημα:
Διότι, αν κατάλαβα καλά το ύφος και το ήθος αυτωνών που σε έβαναν να πεις τα αφεντικά σου, τότε προφανώς το σπουδαίο βιβλίο: "Ο Αγών μου" του Χίτλερ [ένα από τα πιο συναρπαστικά βιβλία του 20ου αιώνα, που διαβάζεται και σήμερα απνευστί] θα πρέπει να ριχτεί στην πυρά, ως πλήρες ναζιστικών συνθημάτων, οι δε αναγνώστες του να οδηγηθούν σιδηροδέσμιου στις φυλακές, για να κάμουν παρέα στους Αφγανούς κωλομπαράδες τους οποίους, καποιοι σαν εσένα, τους μαζώξατε στην Ευρώπη...
Ναι;

Κι όχι βεβαια μοναχά "ο Αγών μου" αλλά και όλα τα βιβλία του Χάϊντεγκερ και του Κνουτ Χάμσουν και του Τζούλιους Έβολα και του Γκαμπριέλε ντ'  Ανούντσιο και... και... και...
Κι επιπλέον να απαγορευτούν επί ποινή ανασκολοπισμού, οι όπερες του Βάγκνερ και οι πίνακες του Νταλί και οι ταινίες του Λαρς Φον Τρίερς και ταα αριστουργήματα του Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο και... και... και...
ΚΙ επειδή ο φασισμός κύριε Ανιστόρητε δεν ξεπετάχτηκε στην Ευρώπη έτσι, στα καλά καθούμενα και εκ παρθενογεννέσεως, θα πρέπει ταυτόχρονα να απαγορευτούν και όλα τα πνευματικά κειμήλια του λευκού ανθρώπου, που αποτέλεσαν τους προδρόμους του ή τον προετοίμασαν. Δηλαδή ο Πλάτων, ο Χαίγκελ, ο Νίτσε, ο Ορτέγκα Υ Γκασετ και δεν συμμαζεύεται.

Για να μην σου πω ότι αν πας να απαγορεύσεις αυτά που εσύ θεωρείς ναζιστικά σύμβολα, όπως λόγου χάριν τη σβάστικα ή τον κέλτικο σταυρό ή τον ραβδωτό πέλεκυ ή τους ρουνικούς χαρακτηρες και ένα σωρό άλλα "σημεία" και σύμβολα του λευκού πολιτισμού, είναι σαν να ποινικοποιείς την συλλογική αισθητική, πνευματική και στοχαστική παράδοση συλλήβδην των Ελλήνων, των Ρωμαίων, των Ινδοάριων και των βορείων λαών!
Κι άντε μετά να αναπαραχθούν γόνιμες πολιτισμικές εξελικτικές διεργασίες, στους λαούς και στα έθνη που θα τα έχετε απογυμνώσει από κάθε τι ζωντανό και ακμαίο της συλλογικής τους συνείδησης.

Εξόν και αν, εσύ κι οι όμοιοι σου πιστεύετε ότι ήρθε η ώρα να εξαπολύσετε πολιτισμική γενοκτονία κατά του λευκού ανθρώπου, ωστε να εγκαθιδρύσετε εδώ μοναχά τις όποιες πολιτισμικές συλλογικές παραδόσεις, των τριτοκοσμικών τυχοδιωκτών, με τους οποίους έχετε λαθρεποικίσει την Ευρώπη.

Μπράβο, ρε...
Ωραία αλλαγή ετοιμάζετε στην ανθρωπότητα.
Στη θέση του Παρθενώνα οι γιούρτες των Μογγόλων, στη θέση της Παναγίας των Παρισίων, τα τζαμιά των Αγαρηνών, στη θέση του Αριστοτέλη, οι ημιπαράφρονες ιμάμηδες των λαθροεισβολέων!
Ωραίο Κόσμο μας ετοιμάζετε, κύριε Τίποτα...

Η τιμωρία σας λοιπόν θα είναι ότι σ' αυτόν τον εφιαλτικό κόσμο της πολυπολιτισμικότητας και της αφροασιατικής βαρβαρότητας, θα ζήσουν τα παιδιά σας και τα παιδιά των παιδιών σας         
Άλα τις...
Μιλάμε ο άνθρωπος φυσάει πάνω του...
Μαλλί κομμωτηρίου [να μην ξεφεύγει τρίχα]. 
Ύφος επαρχιακού εκατομμυριούχου.
Στυλ: "ποιος να συγκριθεί μαζί μου;" και αυταρέσκεια, όση και η άμμος της Σαχάρας...
Αβραμόπουλος ύμπερ άλες...
Ο ιδανικός γαμπρός για κάθε μεγαλοαστική οικογένεια της επαρχίας.
Και τώρα ο κύριος "Αρέσω πολύ" προκηρύσσει πανευρωπαϊκό κυνήγι εθνικιστών, 
ποινικοποιώντας [λέει] οτιδήποτε θυμίζει φασισμό ή ναζισμό!
Παραδείγματος χάριν την "πολιτεία" του Πλάτωνα, το "Είναι και Χρόνος" του Μάρτιν Χάϊντεγκερ, 
τον "Λόεγκριν" του Βάγκνερ, τη "Γενεαλογία της Ηθικής" του Νίτσε, 
τη σβάστικα των αρχαιοελληνικών ναών, τον κέλτικο σταυρό των βυζαντινών μνημείων, 
τους ρουνικούς χαρακτήρες της μυθολογίας των βορείων Ευρωπαϊκών λαών και δεν συμμαζεύεται.
Δηλαδή ρε μάστορα, εσύ ουσιαστικά, πας να εξαφανίσεις τον Παρθενώνα, την Αγιά Σοφιά,
το Ντουόμο και τα βραδεμβούργεια κοντσέρτα του Μπαχ,
για να τα αντικαταστήσεις με τα τζαμιά των ημιπαράφρονων ιμάμηδων,
με τα καλλιτεχνικά φρικουργήματα των μοδέρνων βλαχοδήμαρχων
και  με τα νταχτιριντί της κ. Καίτης Γαρμπή
Γάμησε τα μεγάλε!
Ωραίο κόσμο μας ετοιμάζετε για να ζήσουμε...
      
Σας δίδω εδώ και το ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα της Χρυσης Αυγής 

Μια ζοφερή εικόνα από το άμεσο μέλλον, που παραπέμπει στον «Μεγάλο Αδερφό» του Όργουελ, εμφανίζεται με την μελέτη του παρακάτω αποσπάσματος από τον «Ριζοσπάστη», όπου υπό τον τίτλο

«Συζήτηση για την απαγόρευση ναζιστικών συμβόλων», διαβάζουμε, ανάμεσα σ’ άλλα τα εξής:

“Συζήτηση με θέμα την «απαγόρευση των ναζιστικών και φασιστικών συμβόλων και συνθημάτων σε όλη την ΕΕ» διεξήχθη στις 13/12/2017 στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Στην εισηγητική τοποθέτησή του ο επίτροπος Δ. Αβραμόπουλος αναφέρθηκε στα εγκλήματα του φασισμού, σημειώνοντας ότι «με την απόφαση - πλαίσιο για την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας με το ποινικό δίκαιο, τα κράτη - μέλη πρέπει να εξασφαλίσουν ότι η παρακίνηση σε βία ακόμα και με τη χρήση ναζιστικών και φασιστικών συμβόλων και συνθημάτων έχει ποινικοποιηθεί από τον εθνικό νόμο. Η επιβολή του εθνικού νόμου και η δικαιοσύνη πρέπει να ερευνά και να διώκει αυτές τις συμπεριφορές. Η Κομισιόν επιτηρεί την εφαρμογή αυτής της νομοθεσίας. Τα τελευταία έτη 9 κράτη - μέλη έκαναν τροπολογίες στο ποινικό τους δίκαιο για να το εναρμονίσουν. Η Κομισιόν θα συνεχίσει να εργάζεται για τα υπόλοιπα κενά που υπάρχουν σε εθνικές νομοθεσίες».”

Ας ξεκινήσουμε από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, τον τύπο εκείνο στον οποίο ο Γιώργος Μητσικώστας έκανε μια από τις καλύτερες μιμήσεις του (σε ύφος κινήσεων και όχι ομιλίας). Έναν πολιτικάντη β’ διαλογής, ο οποίος όταν έκανε το προσωπικό του κόμμα, το Κίνημα Ελευθέρων Πολιτών (ΚΕΠ), και με τις (καραστημένες) δημοσκοπήσεις να του δίνουν μέχρι και… 16%, αντί να συμμετάσχει σε εκλογές έκλεισε πολύ πρόωρα το μαγαζί και γύρισε με την ουρά στα σκέλια στην ΝΔ, όπου και παρέμεινε έχοντας πλέον τον ρόλο κομματικού κομπάρσου.

Αντί να κοιτάξει «τα χάλια του», στο πώς δηλαδή τα έκανε «σαλάτα» στο λεγόμενο «προσφυγικό», τώρα ο φανφαρόνος Αβραμόπουλος παίρνει και «αντιφασιστικές» πρωτοβουλίες, μιμούμενος με την σειρά του όχι τον… Μητσικώστα, αλλά την ανελεύθερη νοοτροπία έκφρασης των γνωστών εγχώριων ρεζίληδων που παριστάνουν ανεπιτυχώς το «αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα». Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να μας ενημερώσει ο αποτυχημένος αυτός πολιτικάντης τι ακριβώς εννοεί ως ναζιστικά και φασιστικά σύμβολα και (κυρίως αυτό) συνθήματα.

Με δεδομένο ότι τα συνθήματα «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» και «όχι στην λαθρομετανάστευση» έχουν οδηγήσει (έστω και μία φορά) σε ποινικοποίησή τους, τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα;

Μήπως το ότι κάθε πολιτική επιχειρηματολογία για την ενδεχόμενη ισλαμοποίηση της Ελλάδας, την άρνηση της λαθρομετανάστευσης και την αντίθεση στο πολυπολιτισμικό μοντέλο θα οδηγούν στην ευρύτερη ποινικοποίησή τους;
Με δεδομένο ότι η παράνοια της «πολιτικής ορθότητας» δεν έχει φραγμούς είναι ολοφάνερο ότι με πρόσχημα τον «ναζισμό και τον φασισμό» φαίνεται ότι επιχειρείται μια ολοκληρωτική φίμωση, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, έκφρασης του Εθνικιστικού Λόγου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣΔεν υπάρχουν σχόλια: