Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Αυτοί είναι οι φιλελεύθεροι τα ίδια κοπράνα όπως οι αριστεροί. Δείτε τι άθλιες αξίες αντιπροσωπεύουν (ΒΙΝΤΕΟ)


Δείτε εδώ τα πουτανοκάναλα τι περνάνε στον κόσμο

Η νεοφιλελεύθερη προσέγγιση του γάμου, τον οποίο τον βλέπουν ως ένα αγαθό . Όταν ένα αγαθό είναι πανάκριβο και το κόστος συντήρησης του είναι ασύμφορο, δεν το αγοράζεις αλλά στην καλύτερη των περιπτώσεων το νοικιάζεις.

Εξετάζεις δηλαδή τον ιερό θεσμό του γάμου, ο οποίος είναι ευλογημένος από τον Κύριο και είναι αποδεδειγμένα ο καλύτερος τρόπος να μεγαλώσει ένα παιδί, με τα κριτήρια του ωφελιμισμού (utilitarianism) του John Stiuart Mill . Το μικροοικονομικό κριτήριο της «οριακής χρησιμότητας-ωφελιμότητας».

Αν μια επιπρόσθετη μονάδα αγαθού σου αποφέρει μια οριακή χρησιμότητα που καλύπτει την τιμή αγοράς του, τότε είναι προς το συμφέρον σου να την αποκτήσεις διότι έτσι αυξάνεται το «πλεονέκτημα του καταναλωτή» (surplus) από τη συναλλαγή.

Με αυτές τις υλιστικές νόρμες εξετάζουν τα πάντα. Όμως δεν λογαριάζουν ποιο είναι το πραγματικό μη υλικό κόστος της αποχής από το γάμο σε μια παρατεταμένη ηλικία.

Μέχρι τα 50 έτη πες, στην καλύτερη των περιπτώσεων για τον άντρα, για τη γυναίκα το βιολογικό ρολόι είναι πιο κάτω σχετικά, είναι καλά να το παίζεις τζόβενο και μουνάκιας/τεκνατζού.

Μετά που δεν σε παίρνει βιολογικά να προσελκύεις ερωτικά άλλους ανθρώπους τι γίνεται; Και για τα παιδιά που δεν απέκτησες πως θα αντικαταστήσεις αυτή τη ζημιά;Δεν υπάρχουν σχόλια: