Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Αυστραλία: Σκληρός μουσουλμάνος σεΐχης στο Σίδνεϊ λέει οι γυναίκες που βγάζουν τα φρύδια τους είναι καταραμένες από τον Αλλάχ


Ο σουνίτης φονταμενταλιστής σεΐχης Mohamad Doar, ο οποίος κηρύσσει τη νομοθεσία της Σαρία, είπε στους οπαδούς του ότι οι σύζυγοι έπρεπε να «προστατεύσουν» τις γυναίκες τους από το «κακό».

Ο σεΐχης συνδέεται με το Τζαμί Roselands και την Ένωση Ahlus Sunnah Wal Jamaah, η οποία παρότρυνε τους μουσουλμάνους να απορρίψουν τον δυτικό ορισμό του γάμου,στον οποίο υπάρχει  ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών.

«Ο ορισμός του Ισλάμ για έναν σύζυγο με αγάπη και κατανόηση είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν της δύσης, ας μην εξαπατηθούμε», είπε.

Τον Απρίλιο, ο Sheikh Doar, ο οποίος αναφέρεται επίσης με το όνομα Abu Rashied, είπε σε εφηβικά κορίτσια σε μια νύχτα νεολαίας στο Punchbowl ότι θα πήγαιναν στην κόλαση αν συγγένευαν με μη μουσουλμάνους.

«Η πραγματικότητα είναι, αδελφές μου,ότι κάθε φιλία που δεν είναι χτισμένη από το φόβο του Αλλάχ θα οδηγήσει μόνο στην πυρκαγιά της κόλασης, γι 'αυτό πρέπει να είστε προσεκτικές», είπε..

Τις προειδοποίησε επίσης να μην βγάζουντα φρύδια τους «Δεν επιτρέπεται να βγάζετε τα φρύδια, είναι μια μεγάλη αμαρτία», είπε. «Η κυρία που βγάζει τα φρύδια της και εκείνη που προσθέτει ψεύτικα, ενεργεί πράξεις καταραμένες από τον Αλλάχ».Ο Mohamad Doar, επίσης γνωστός ως Abu Rashied, προτρέπει τα κορίτσια να αποφύγουν να έχουν φίλους μη μουσουλμάνους

Αναφερόταν στο χαντίθ, περιγράφοντας τις ενέργειες του Προφήτη Μωάμεθ, ως μέρος μιας σειράς ερωτήσεων και απαντήσεων που διοργάνωσαν οι μουσουλμανικές φιλανθρωπικές αδελφές Sisters United

Το ASWJ είναι μια ομάδα φονταμενταλιστών που κηρύττει μια σαλαφιστική ιδεολογία που εισάγεται από τη Σαουδική Αραβία.

Οι ιεροκήρυκες του συμπεριλαμβάνουν τον Nassim Abdi, ο οποίος προέτρεψε τους μουσουλμάνους να απέχουν από την ακρόαση μουσικής και κάλεσε τις γυναίκες να καλύψουν τα αυτιά τους . 

Η ομάδα παροτρύνει επίσης τους μουσουλμάνους να απέχουν από τη συμμετοχή τους σε μη μουσουλμανικά γεγονότα, όπως το Royal Easter Show και η παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Πηγή, εδώΔεν υπάρχουν σχόλια: