Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Εθνικιστές αγωνιστές της ΧΑ ανάγκασαν τον Ερντογάν να αλλάξει δρομολόγιο ενώ η χυδαία φρουρά του προέβη σε βρισιές και χειρονομίες! (ΒΙΝΤΕΟ)


Ένα τεράστιο πανό που έγραφε «Η Κύπρος είναι Ελληνική» κρέμασαν οι εθνικιστές αγωνιστές της Χρυσής Αυγής στα κεντρικά τους γραφεία, ήταν η πρώτη εικόνα που αντίκρυσε ο Ερντογάν μπαίνοντας στην Αθήνα. Με τα συνθήματα «Έξω οι τούρκοι απ’ την Ελλάδα», «τούρκοι-μογγόλοι-δολοφόνοι» και χιλιάδες αντιτουρκικά φυλλάδια «υποδέχθηκαν» τον σουλτάνο.

Παρών για να «υποδεχθεί» τον Ερντογάν ήταν και ο βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Δελτίο Τύπου της Χρυσής Αυγής:

Ενδεικτικό του πανικού του Συστήματος το γεγονός ότι για πρώτη φορά στα χρονικά άλλαξε το δρομολόγιο ξένου ηγέτη που επισκέπτεται την Αθήνα: για να μην περάσει κάτω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής η πομπή του Ερντογάν, «καβάλησε» το αντίθετο ρεύμα της Λεωφόρου Μεσογείων. Λόγω της αλλαγής του αστυνομικού σχεδιασμού, ο τούρκος και η συνοδεία του χρειάστηκαν πάνω από μισή ώρα για να φτάσουν στην Λεωφόρο Κατεχάκη από το αεροδρόμιο των Σπάτων! Η φρουρά του Ερντογάν ήταν άκρως προκλητική, αφού  περνώντας μπροστά από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής είχαν ανοίξει τα παράθυρα, έκαναν άσεμνες χειρονομίες και έβριζαν.
Την προδοτική στάση των Τσίπρα-Καμμένου, την κακομοιριά του Πάκη Παυλόπουλου (που καθόταν σαν… θλιμμένη χήρα δίπλα στον σουλτάνο) και την σύμπραξη ολόκληρου του αντισυνταγματικού τόξου στηλίτευσε με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου: «Ο εγκληματίας Ερντογάν είναι ανεπιθύμητος! Η Χρυσή Αυγή βροντοφώναξε: «Έξω οι τούρκοι απ’ την Ελλάδα!» Μόνο τα γιουσουφάκια Αλέξης Τσίπρας-Πάνος Καμμένος, ο κακομοίρης Παυλόπουλος και τα ξεπουλημένα κόμματα τον υποδέχθηκαν με τιμές σουλτάνου».Δεν υπάρχουν σχόλια: