Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΚΤΙΡΙΟ ΣΕ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ!


Μπορεί τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ (και οι ψεκασμένοι συνοδοιπόροι τους) να ξεπουλάνε την κρατική περιουσία «μπιρ παρά», αλλά σε κάποιες «σπέσιαλ» περιπτώσεις την… χαρίζουν κιόλας!

Όχι ασφαλώς σε φτωχούς Έλληνες που δεν έχουν που την κεφαλήν κλίναι, αλλά σε συντρόφια καταληψίες!

Έτσι, η «δυνατότητα παραμονής (των καταληψιών) μέσω της όποιας έννομης σχέσης» σε κρατικό κτίριο που έχουν καταλάβει εδώ και χρόνια, είναι μια από τις τρεις πιθανότητες που εξετάζει η κρατική εταιρία «Κτιριακές Υποδομές», σύμφωνα με έγγραφο που υπογράφει η συντρόφισσα Ευαγγελία Περράκη, σύζυγος του πρώην υπουργού Παιδείας Αριστείδη Μπαλτά, η οποία τυγχάνει προϊσταμένη διεύθυνσης ακίνητης περιουσίας» της εταιρίας. Η δε δικαιολογία που χρησιμοποιεί για να χαρίσουν στην ουσία το κτίριο στους αναρχοκομμουνιστές, είναι η εξής: «η  ομάδα των καταληψιών δεν έχει οικονομικά οφέλη από την κατάληψη, ενώ συντηρεί το κτίριο σε σχετικά καλή κατάσταση»!

Πρόκειται για το σπίτι του πρώην υπουργού και καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου Αλέξανδρου Σβώλου, Φυλής και Φερών 30, στο κέντρο της πόλης, το οποίο έχει περιέλθει στην ιδιοκτησία του κράτους και είναι υπό κατάληψη.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία διαχειρίζεται 2.200 κρατικά κτίρια σε ολόκληρη τη χώρα!Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: