Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Οι ''δημοκράτες" Συριζαίοι διέκοψαν συνεδρίαση που ήταν σε ζωντανή μετάδοση για να μην ακουστούν αλήθειες και δυσαρεστήσουν τον Ερντογάν (ΒΙΝΤΕΟ)


Μόνο την φρουρά του Ερντογάν δεν κάλεσαν οι συριζαίοι για να διακόψουν τον χειμαρρώδη λόγο του εθνικιστή βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγού.

Τις "δημοκρατικές" τακτικές του προσκεκλημένου τους σουλτάνου Ερντογάν ζήλεψαν οι συριζαίοι, οι οποίοι σήμερα φίμωσαν για μια ακόμη φορά την φωνή της Αλήθειας, την φωνή της Χρυσής Αυγής.

Η συριζαία προεδρεύουσα Χαρά Καφαντάρη προχώρησε πριν λίγο σε μια άνευ προηγουμένου "δημοκρατική" φίμωση, ώστε να μην ακουστούν οι αλήθειες του Βουλευτή Γιάννη Λαγού για τον διεθνή διασυρμό που υπέστη η χώρα μας από τις προκλήσεις του Ερντογάν.

Την ώρα που το κανάλι της Βουλής μετέδιδε σε ζωντανή σύνδεση η Καφαντάρη διέκοψε την συνεδρίαση με το πρόσχημα ότι ο Συναγωνιστής Λαγός ήταν εκτός θέματος (!), προκαλώντας μάλιστα επεισόδιο με τους παρόντες Βουλευτές της Χρυσής Αυγής και πιο συγκεκριμένα με την Συναγωνίστρια Ζαρούλια ότι δήθεν βιντεοσκοπούσε μία δημόσια επιτροπή, η οποία μάλιστα αναμεταδιδόταν ζωντανά από το κανάλι της Βουλής όπως η ίδια η πρόεδρος παρεδέχθη!

Η Συναγωνίστρια Ζαρούλια στηλίτευσε το γεγονός ότι όλοι αναφέρονται στην δημοκρατία την στιγμή που η Χρυσή Αυγή είναι αποκλεισμένη από όλα τα κανάλια και ότι το κανάλι της Βουλής δεν έχει επιτρέψει στο τρίτο κόμμα της χώρας να εκφράσει τις απόψεις του ούτε για πέντε λεπτά, επιπροσθέτως τόνισε ότι δεν έχει δικαίωμα να της αφαιρέσει το δικαίωμα από το να αναμεταδίδει την επιτροπή εφ᾽όσον είναι δημόσια, όπως άλλωστε και η ίδια η πρόεδρος παρεδέχθη, καθώς επίσης να αφήσει τον Συναγωνιστή Λαγό να τοποθετηθεί χωρίς λογοκρισία.

Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να κόψουν τον ήχο, λίγο αργότερα και την εικόνα από την επιτροπή και τέλος κάλεσαν και τον φρούραρχο και την ασφάλεια της Βουλής για να μην ακουστεί η τοποθέτηση του Συναγωνιστή Λαγού!

Για όσο χρόνο πρόλαβε ο Συναγωνιστής να μιλήσει, πριν φιμωθεί από τους "δημοκράτες" τόνισε πως η Ελλάδα υπέστη μια συντριπτική διπλωματική ήττα, καθώς ο σουλτάνος Ερντογάν εκμεταλλεύθηκε την πρόσκληση από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και εντός ελληνικού εδάφους αμφισβήτησε την συνθήκη της Λωζάννης, την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, την οποία αποκάλεσε "τουρκική" και έκανε λόγο για εκλογή των μουφτήδων από τους "ομογενείς" και όχι ορισμό από το ελληνικό κράτος.

Λίγο μετά η "δημοκρατική" πρόεδρος διέκοψε την συνεδρίαση, πριν προλάβει ο Συναγωνιστής Λαγός να συνεχίσει να ξεφτιλίζει τους ραγιάδες του Σύριζα.Δεν υπάρχουν σχόλια: