Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

ΗΠΑ: Αη Βασίλης Μαύρος και «γκέι»


Μετά την μάχη για την κατάργηση της φάτνης από τους δημοσίους χώρους, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη σε ολόκληρη την Ευρώπη και ιδιαιτέρως στις χώρες με ογκούμενο μουσουλμανικό πληθυσμό, όπως η Γαλλία και το Βέλγιο, και την αλλαγή του «Καλά Χριστούγεννα» σε «Καλές Γιορτές», η θρησκεία του παρά Φύσιν, η οποία έχει ονομαστεί «πολιτική ορθότητα» επιχειρεί να γκρεμίσει από το βάθρο του και τον Αη Βασίλη. Μπορεί ο Αη Βασίλης με την κόκκινη στολή και τα ροδαλά μάγουλα να στοχοποιείται από ακτιβιστές Αριστερούς και αρκετούς Δεξιούς ως προερχόμενος από την καπιταλιστική κόκα κόλα, και να ταυτίζεται με την καταναλωτική μανία, αλλά ως σήμερα ήταν αρσενικός και Λευκός.

Να όμως που, ξεκινώντας από τις ΗΠΑ ο Αη Βασίλης δεν θα είναι πια … μόνος, ούτε θα συντροφεύεται από μια καλοσυνάτη, στρουμπουλή Αγιοβασίλαινα. Θα είναι Μαύρος και… ομοφυλόφιλος.

Ο πόλεμος εναντίον των Χριστουγέννων παίρνει έτσι νέα τροπή. Ήδη από πέρυσι τα μεγάλα εμπορικά κέντρα στην Αμερική είχαν προσλάβει αποκλειστικά Μαύρους Αη Βασίληδες, κηρύσσοντας έτσι έναν ρατσιστικό πόλεμο εναντίον των Λευκών.

Φέτος ένα παραμύθι προωθείται στην δημοφιλία από τα ΜΜΕ. Έχει τίτλο «Ο σύζυγος του Αη Βασίλη» και διηγείται την ιστορία ενός Αη Βασίλη Μαύρου, ο οποίος είναι παντρεμένος με έναν Λευκό άνδρα.

Όταν πάρει τα έθνη ο κατήφορος…Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: