Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Το ''Καμμένος gate'' τα σκάνδαλα και άλλα παραμύθια του Συνταγματικού τόξου.


Επί τρία χρόνια οι greek aristeroi επαναστάτες του ''Όχι'' που μετατράπηκε σε  μία μεγαλοπρεπέστατη εθνοπροδοτική κυβίστηση  του''ΝΑΙ''σε όλα κυβερνούν συνεχώς και αδιαλείπτως . Ω ναι πέρασαν τρία ακόμα ολόκληρα χρόνια εθνικού εξευτελισμού,φτώχειας και ξεπουλήματος στα διεθνή σιωνιστικά κοράκια.

Προπαγάνδιζαν με αλαλαγμούς και κάλπικες υποσχέσεις για πολιτική διαφάνεια, αποκαλύψεις σκανδάλων και τιμωρία όσων εμπλέκονται σε αυτά και μπλα μπλα έως ότου φυσικά καταλάβουν την γλυκιά και πολυχρονεμένη εξουσία.

Αντί αυτού ζούμε το θέατρο του παραλόγου με τα απόρρητα έγγραφα από το υποτιθέμενο ''Καμμένος gate'' όπως ζήσαμε άλλωστε με τόσες λίστες και σκάνδαλα που αλληλοκαλύπτουν αναμεταξύ τους οι ψυχεδελικοί μαρξιστές μαζί με τους νεοφιλλελέδες μένουμε-ευρωπάκηδες.

Το χιλιοπαιγμένο έργο που παρακολουθούμε έχει ως εξής:
Βλέπουμε έναν πρώην βουλευτή της νεοφιλλελέ δεξιάς Νδ και νυν υπουργό του Σύριζα(Καμμένος) να ωρύεται για την υποτιθέμενη καθαρότητα του φωνάζοντας ότι ο περίφημος μεσάζων είναι γνωστός του από την Μητσοτακική εποχή !
Από την άλλη βλέπουμε έναν πρώην βουλευτή του Καρατζαφέρη (Άδωνις)και νυν της Νδουλας να ωρύεται και αυτός κατά του πρώτου ο οποίος έχει για πρόεδρο πάλι έναν Μητσοτάκη...!
Αντιλαμβάνεται   λοιπόν ακόμα και ο ποιο αδαής  την τραγελαφικότητα, την πολιτική ένδεια και σαπίλα του πολιτικού συνταγματικού τόξου.Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται...


Τι θα συμβεί με το παρόν ''σκάνδαλο'';;

Μα φυσικά ότι συνέβη και με το Κεελπνο,την λίστα Λαγκάρντ,τα Panama papers κτλκτλ..
Το πιθανότερο η αγαπητή μας κυβέρνηση του ΝΑΙ σε όλα να κρυφτεί πίσω από τον πολιτικό αχυράνθρωπο-χοίρο Ν .Φίλη χρησιμοποιώντας το χαρτί του τάχα μου''ανθρωπισμού''κατά του λαού της Υεμένης ως προς την πώληση των πυρομαχικών κάτι που φυσικά εν θυμήθηκε τώρα με καθυστέρηση μηνών και η υπόθεση να λάβει την άγουσα για τα αποδυτήρια. Με την Νδουλα απλά να αναλώνεται σε άναρθρες επικοινωνιακές τηλεοπτικές κραυγές χωρίς φυσικά να καταθέτει ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ! 

Όπως ΘΑ όφειλε αν πραγματικά είχε αγνές προθέσεις(εδώ γελάμε λέμε και καμιά χαζομαρίτσα να περνά η ώρα).
Η έστω συγκεκριμένη πολιτική στόχευση για λόγους κομματικού συμφέροντος.
Γιατί να το κάνει όμως αφού όλα είναι προδιαγεγραμμένα για το πότε πραγματικά θα της παραδώσει την πολυπόθητη εξουσία ο επικός θίασος των Συριζανέλ . 
Αυτό θα συμβεί μονάχα και μόνο  όταν αυτό  γίνει αποδεκτό από το κονκλάβιο των Βρυξελλών και του Βερολίνου.

Η ''ομαλή'' πολιτική μετάβαση που θα εξασφαλίζει την αδιάλειπτη συνέχεια των καταστροφικών πολιτικών κατά του Ελληνικού λαού θα αποφασισθεί εν καιρό γιατί τώρα το ''κονκλάβιο''δείχνει ολίγον τι  απασχολημένο με την εκεί υποβόσκουσα πολιτική κρίση.
Συμπέρασμα...: Και έζησαν αυτοί (του Συνταγματικού τόξου)καλά και ο λαός χειρότερα..Αν ο Έλληνας δεν συνειδητοποιήσει ότι οφείλει να αγωνισθεί και ότι τίποτα δεν θα αλλάξει με την μιζέρια,την θυματοποίηση το δεν βαριέσαι αδελφέ και το άραγμα στον πολυαγαπημένο του καναπέ στο τέλος δεν θα του μείνει ούτε αυτός ο καναπές που κακά τα ψέματα σε όλους τους ανθρώπους ενίοτε μας αρέσει αλλά με μέτρο και όχι υπερβολή.

Πραγματικά χωρίς κόπο,συνεχή αγώνα, πίστη και θέληση για ζωή τίποτα δεν μπορεί να συμβεί..Άλλωστε η ζωή από μόνη της είναι ένας διαρκής πόλεμος.
Οφείλει λοιπόν να τους πετάξει στον κάλαθο της ιστορίας γιατί πολύ απλά θα συνεχίζουν να να ζούν ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ και ο λαός μας ακόμα  χειρότερα!

Εδώ που έχει φθάσει η κατάσταση στην χώρα μας και δυστυχώς με αυτά τα μνημονιακά μέτρα που καταφθάνουν η μόνη επιλογή είναι πραγματικά η στήριξη μιας εθνικής κυβέρνησης υπό την Χρυσή Αυγή.

Μια εθνική κυβέρνηση με σχέδιο όραμα και Πίστη που θα αντιμετωπίσει την καταστροφική ροή που ολοένα και καταπίνει το σώμα του Ελληνισμού και του Έθνους.
Αν σε κάποιους αυτό φαντάζει ''ουτοπικό σενάριο''και όνειρα θερινής νυκτός θα τους θυμίσω ότι ακόμα το << βαρέλι >> όχι απλά δεν έχει πάτο αλλά οδηγεί κατευθείαν μεταφορικά και μη στην κόλαση του Δάντη!

Κόλαση η οποία για να αποφευχθεί χρειάζεται δουλειά,εμπεριστατωμένο σχέδιο και το κυριότερο πολιτική δύναμη καθαρή και αποφασισμένη για κάθαρση και αυτή αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους είναι μόνο η Χρυσή αυγή.Αυτό δεν το αναφέρουμε ως μοιραίες Κασσάνδρες η εκ του ασφαλούς ως αντιπολιτευομένη δύναμη όπως πολλοί θα αρκεστούν να πουν  αλλά ως πραγματικό αδιαμφισβήτητο γεγονός.
Τα μέτρα που καταφθάνουν την περίοδο 2018-2022  έχουν υπογραφεί και αποτελούν αδιαπραγμάτευτη δέσμευση  και της επόμενης κατοχικής  κυβέρνησης που θα παραλάβει.

Οι κύριοι του συνταγματικού τόξου απλά τσακώνονται για τα ''αντίμετρα''και τα μερίσματα που θα πουλούν ως καθρεφτάκια έναντι χρυσού στους ιθαγενείς τηλεζομπίστας την ώρα που θα τους κατάσχουν τα σπίτια  θα εξοντώνουν και άλλο τους όποιους μισθούς τους και παράλληλα θα αντικαθιστούν τους νέους Έλληνες που φεύγουν για ένα καλύτερο αύριο με μυριάδες εποίκων εξ ανατολάς.

Αυτό πραγματικά που καταφθάνει θα κάνει την πρώτη περίοδο του μνημονίου  2010-2013 να μοιάζει με παιδική χαρά...

Ηράκλειτος Ν.ΛΔεν υπάρχουν σχόλια: