Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018

18χρονος λαθρομετανάστης μαχαίρωσε μέχρι θανάτου 17χρονη γιατί δεν φορούσε μαντήλα και αρνιόταν να ασπαστεί το Ισλάμ


18χρονος λαθρομετανάστης από το Αφγανιστάν δολοφόνησε συνομήλική του επειδή αρνήθηκε να ασπαστεί το Ισλάμ. Το αποτρόπαιο έγκλημα έγινε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στην πόλη Φλένσμπουργκ της Γερμανίας.


Η Μιρέιγ ζούσε μαζί με τον Αχμάντ, ο οποίος παραδέχθηκε ότι καυγάδισαν για το Ισλαμ και τη μαντίλα. Όπως έγινε γνωστό, την πίεζε να φοράει πάντα μαντίλα στο κεφάλι. Φίλος της οικογένειας της άτυχης Μιρέιγ δήλωσε ότι ο Αχμάντ, τη ζήλευε πολύ και ήθελε να την ελέγχει.

«Ήταν μαζί από τον Ιανουάριο του 2016 αλλά υπήρχαν συνεχώς εντάσεις. Αυτός επέμενε εκείνη να ασπαστεί το Ισλάμ και να φορά πάντα μαντίλα στο κεφάλι. Η Μιρέιγ δεν ήταν σίγουρη και όποτε εμφανιζόταν χωρίς τη μαντίλα υπήρχε ζήτημα» ανέφερε.

Στη συνέχεια είπε: "Θυμάμαι όταν μια φορά τη συνάντησα και κάθε δύο λεπτά ο Αχμάντ την καλούσε στο τηλέφωνο απαιτώντας να μάθει τι συμβαίνει» .

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία ο Αχμάντ ζούσε από το 2015 στη Γερμανία καθώς ήρθε λαθραία από το Αφγανιστάν και περίμενε την έγκριση του ασύλου για παραμονή στην χώρα. 

ΠηγήΔεν υπάρχουν σχόλια: