Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018

Γυναίκες θύματα ενός ακήρυχτου πολέμου...


Η μέρα της γυναίκας πέρασε κι εκτός από γλυκανάλατες παρλαπίπες που ακούσαμε και διαβάσαμε, ουδείς αναφέρθηκε στο πραγματικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες σε όλη την Ευρώπη.

Οχι το πρόβλημά τους δεν είναι η "καταπίεση" από τον κακό λευκό άνδρα. Αυτή υφίσταται μόνο στα κεφάλια μερικών γραφικών φεμιναζί. Το πράγματικο πρόβλημα είναι ότι για εκατομμύρια  γυναίκες έχει πληγεί ανεπανόρθωτα το αίσθημα ασφάλειας ακομα ακομα και η γενετήσια αξιοπρέπεια τους αλλά και η σωματική τους ακεραιότητα...

Τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που κατακλύζουν απ' άκρη σ άκρη όλη την Ευρωπαϊκή ήπειρο, καθως και η πολιτική των ανοιχτών συνόρων, φρόντισαν για αυτό.


Αλλά όχι μόνον αυτοί, το μερίδιο ευθύνης είναι μεγάλο και για όλους εμάς. Με τις πολιτικές επιλογές μας αλλά και με την αδιαφορία μας επιτρέψαμε στους εισβολείς να απλώσουν τα ξερά τους στης αδερφές μας... Το μεγαλύτερο πρόβλημά τους είναι εν τέλει η παθητικότητα των ανδρών τους, που φοβούνται να υπερασπιστούν την ιερότητα των γυναικών...

Δείτε όλοι την παραπάνω φωτογραφία και προσθέσετε σε αυτήν την φωτογραφία της δικης μας Μυρτούς... Είναι νέες γυναίκες που το εγκλημα τους ήταν πολύ όμορφες και ότι ζούσαν σε μια Ευρώπη πολιτικά ορθή...Δεν υπάρχουν σχόλια: