Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: ΕΛΟΥΣΑΝ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΕ ΛΥΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ!


Αδιανόητο: Έλουσαν ζευγάρι με λύματα επειδή βρέθηκαν μόνοι χωρίς να είναι παντρεμένοι
Ιδού τι συμβαίνει όπου εφαρμόζεται η ισλαμική Σαρία! 

Στην Ινδονησία ένα ζευγάρι βρέθηκε μόνο του σε δωμάτιο χωρίς να είναι παντρεμένο και οι κάτοικοι του χωριού προχώρησαν στην δημόσια διαπόμπευσή του.

«Αυτό που κάνατε αντιβαίνει τους νόμους του Ισλάμ! Αυτό θα αποτελέσει μάθημα για εσάς» φώναζαν οι συγκεντρωμένοι στο αγόρι με το καφέ T-shirt και την κοπέλα με το μαντήλι που κάθονται δίπλα-δίπλα, ενώ στη συνέχεια ο «εκτελεστής της ποινής» φαίνεται να αδειάζει στο κεφάλι των δύο νέων έναν κουβά με λύματα. 

Το ακόμα πιο εξοργιστικό ήταν ότι οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο λίγα λεπτά μετά τη διαπόμπευση, οδήγησαν τους δύο νέους στο αρχηγείο της Αστυνομίας Ηθών που λειτουργεί στην περιοχή. Τουλάχιστον νωρίτερα τους είχαν επιτρέψει να ξεπλύνουν τη βρωμιά από τα λύματα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας το… αδίκημα της 18χρονης κοπέλας ήταν ότι πήγε στο σπίτι του αγοριού ενώ αυτό ήταν μόνο του με αποτέλεσμα οι γείτονες να πιστέψουν ότι σχεδίαζαν να κάνουν σεξ ενώ δεν ήταν παντρεμένοι.

Η αστυνομία πλέον θα ερευνήσει αν το ζευγάρι έχει υποπέσει στο αδίκημα της ακολασίας. Αν οι δύο νέοι κριθούν ένοχοι η ποινή τους θα είναι 100 χτυπήματα με ξύλο και πρόστιμο ίσο με την αξία 150 γραμμαρίων χρυσού ενώ αν δεν μπορούν να το πληρώσουν τότε θα οδηγηθούν στη φυλακή.

Αυτός είναι πολυπολιτισμός! Φανταστείτε αν αρχίζουν να εφαρμόζουν τέτοιες μεθόδους και στη χώρα μας όλοι αυτοί που έχουν κουβαληθεί, πόσα σκ@@τά στο κεφάλι έχουν να φάνε άντρες και γυναίκες…


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: