Δευτέρα, 2 Απριλίου 2018

Μουσουλμάνος μετανάστης με 2 γυναίκες απολαμβάνει το χαρέμι του με τις επιδοτήσεις της Γερμανίας


Σε εμάς οι ξεφτίλες της Γερμανίας και της Τρόικας μας μιλάνε για φιλελευθερισμό και για μεταρρυθμίσεις για να γίνουμε business friendly και κολοκούθια τούμπανα. 

Και ενώ τσακίζουν το κοινωνικό κράτος δομούν ένα άλλο κοινωνικό κράτος για τους λαθρεποίκους. 

Πως συνάδει ο φιλελευθερισμός σας ρε γιοι της πουτάνας με το ειδικό welfare state για τους λαθρεποίκους; Ταιριάζουν με την ιδεολογία που ευαγγελίζεστε οι φόροι υπέρ τρίτων(των λάθρο); 

Ο Αχμάντ ξύνει τα παπάρια του και εισπράττει 800 ευρώ για την κάθε γυναίκα του στη Γερμανία, συν δωρεάν σπίτι, συν επιδόματα για τα λαθρόπουλα του.

Φυτρώνουν κάπου λεφτόδεντρα; Όχι φυσικά, οι Ευρωπαίοι πολίτες χαρατσώνονται για να χρηματοδοτούνται όλες αυτές οι δαπάνες στους λάθρο και για το ευχαριστώ μας ξεκοιλιάζουν κιόλας και μας επιβάλλουν τα βάρβαρα υπάνθρωπα ήθη και έθιμα τους. 

Οι αναρχοκομμουνιστές και τα φιλελέδια ακόμα να αντιληφθούν το φιάσκο της πολυπολιτισμικότητας. 

Μόλις ένα μικρό ποσοστό αυτών των κάφρων εργάζεται. Οι υπόλοιποι ζουν από την παραοικονομία και από τους φόρους μας.  "Ο φόρος είναι ληστεία" για το κοινωνικό κράτος που θα στηρίζει χριστιανούς λευκούς και τη λευκή μητρότητα. 

Για τους λάθρο όμως οι φόροι υπέρ τρίτων είναι ευλογία και αντιρατσισμός/αντιφασισμός. Γ@μώ τη Δημοκρατία σας και τους Εβραίους που προσκυνάτε.

Τα γουρούνια οι αναρχοκομμουνιστές διατείνονται ότι τους έφεραν εδώ για εργασία. Μόλις το 10% εργάζεται. Μακράν το χειρότερο εργατικό δυναμικό είναι αυτοί. 

Μιλάνε μόνο τη γλώσσα τους, είναι αγράμματοι και εχθρικοί με άλλους εργαζόμενους(μη μουσουλμάνους). 

Αν δεν χυθεί πολιτικό αίμα στην Ευρώπη δεν πρόκειται να ξεφύγουμε τη λευκή γενοκτονία .



Δεν υπάρχουν σχόλια: