Τρίτη, 10 Απριλίου 2018

Συρία: Τα χημικά που πέφτουν προέρχονται από την δύση!


Χημικό γερμανικής κατασκευής που γενικός η δύση εξοπλίσει την ισλαμική "αντιπολίτευση" όπως την αποκαλούν χρησιμοποίησαν πολλάκις οι μούλοι της ISIS εναντίον αμάχων με σκοπό να εμπλέξουν τη συριακή κυβέρνηση του Άσαντ. 

Ο βαψομαλλιάς Ντόναλντ Τραμπ αμέσως να αποκαλέσει τον Άσαντ "animal" και η εκπρόσωπος των ΗΠΑ στον ΟΗΕ Niki Haley τον είπε monster. Θέλει η Εβραίαπ@τανα κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.

Οι δεξιούληδες αρθρογράφοι φαφλατάδες, δειλοί συντηρητικοί νεοφιλελέδες, αποδίδουν την ενέργεια του Ντόναλντ Τραμπ ως επιρροή του "βαθέως κράτους". 

Εμείς οι Εθνικιστές αυτό το βαθύ κράτος το ονοματίζουμε όπως πραγματικά είναι:το εβραικό λόμπι των ΗΠΑ. 
Οι ΗΠΑ εδώ και 100 χρόνια τουλάχιστον δεν είναι ελεύθερο κράτος αλλά προτεκτοράτο και τσαρδί των Εβραίων.

Οι δεξιούληδες αρθρογράφοι φαφλατάδες αποκαλούν αυτή την εβραική μπ@σταρδοκρατία ως "βαθύ κράτος" για να αποφύγουν τη δυσάρεστη πιθανότητα να κληθούν να συζητήσουν το ενδεχόμενο ο Αδόλφος Χίτλερ να είχε δίκιο. Τρέμουν και μόνο στην ιδέα να παραδεχθούν οι δεξιές τσούλες ότι ίσως και ο Χίτλερ να είχε κάποιο point!

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι μακράν ο πιο Εβραιόφιλος πρόεδρος των ΗΠΑ. Σκατά στον συντηρητισμό σας που είναι ένας ξετσίπωτος νεοφιλελευθερισμός με ψήγματα συντηρητισμού. Ουστ γ@μω την Τρανσοδεξιά σας κίναιδοι, π@ταναριά των Εβραίων. Μόνο εθνικισμός ρε, ψόφος στην π@υστοδεξιά. Δεν είστε δικοί μας,δεν ανήκετε στο σινάφι μας.

Μ.Δ.Δεν υπάρχουν σχόλια: