Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

Χειροκροτήματα για Κασιδιάρη στον Δήμο Αθηναίων (ΒΙΝΤΕΟ)


Κασιδιάρης ρίχνει βρόντους στους διεφθαρμένους ανθέλληνες του Δήμου Αθηναίων που θέλουν να κάνιυν εξωτερική ανάθεση έργο για να τα οικονομήσει ο κρατικοδίαιτος διεφθαρμένος ιδιωτικός τομέας. 3 χρόνια κάνουν να αλλάξουν λάμπες οι γιοι της ξεσκισμένης πουτάνας που ψηφίζετε.

Έτσι η απόλυτη αποδοχή της Χρυσής Αυγής από τον Ελληνικό Λαό φάνηκε για μία ακόμη φορά στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηναίων. Η ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από το κοινό, που στην πλειοψηφία του αποτελούνταν από εργαζόμενους στην Διεύθυνση Ηλεκτρολογικού. 

Ο λάθρο δήμαρχος και μισέλληνας Καμίνης απέδειξε για μία ακόμη φορά πόσο συμπλεγματικά αντιμετωπίζει τον Λαϊκό Σύνδεσμο των εθνικιστών, αλλά και πόσο μικρόψυχα και γελοία συμπεριφέρεται. 

Έδωσε άμεσα εντολή να γίνει μοντάζ στο επίμαχο τηλεοπτικό υλικό! Έτσι, στο επίσημο βίντεο που ανέβηκε στην σελίδα του Δήμου, ο ήχος των χειροκροτημάτων έχει κοπεί και το συγκεκριμένο σημείο είναι απολύτως βουβό! Κόμπλεξ και μικροψυχία, που μας αφήνει κυριολεκτικά... "άφωνους".

Στην ουσία της υπόθεσης τώρα: ο Καμίνης, λίγο πριν εγκαταλείψει τον Δήμο Αθηναίων, αποφάσισε να αλλάξει όλες τις λάμπες της Αθήνας και να δώσει μεγάλο κομμάτι της δουλειάς σε ιδιώτη-εργολάβο! Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ηλεκτρολόγων απέδειξαν με αδιάσειστα στοιχεία ότι η σχετική μελέτη για την ανάθεση του έργου... "μπάζει". Πρόκειται για καραμπινάτη καταγγελία απάτης, στην οποία ο Καμίνης δεν τόλμησε να απαντήσει επί της ουσίας.

Με την ομιλία του, ο εκπρόσωπος της "Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα" έβαλε τα πράγματα στην θέση τους και εισέπραξε το θερμό χειροκρότημα και τις επευφημίες των ακροατών. Από το σχετικό απόσπασμα του βίντεο, εκτός από τα επιφωνήματα συμπαράστασης των δημοτικών υπαλλήλων, έχει κοπεί και η νευρική αντίδραση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, που φωνάζει "Σταματήστε, είναι απαράδεκτο", καθώς και οι κλάψες από την μεριά της παράταξης Καμίνη ("ντροπή σας", κλπ...).
Δεν υπάρχουν σχόλια: