Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018

Στην Βουλή το θέμα με τον βέβηλο συνδικαλιστή της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ. Ερώτηση στον αρμοδιο υπουργό κατέθεσε ο Χρήστος Παππας


Όταν οι πράξεις ακυρώνουν τις όποιες «καλές» προθέσεις, η οργή του λαού μας που έχει βιώσει την κρατική μνημονιακή μπότα των τελευταίων οκτώ και βάλε χρόνων, είναι ίσως το μόνο αυθόρμητο συναίσθημα.

Οι κρατικοδίαιτοι μεγαλοσυνδικαλιστές μιας συντεχνίας, ακύρωσαν τα όποια δίκαια θα μπορούσαν να προβάλλουν. Οι «κύριοι» της ΔΕΗ ξέσπασαν στο ιερό μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Προσέβαλαν (πρώτα ιδίους), εξύβρισαν, βεβήλωσαν. Τα εξώγαμα της κλεφτοπασοκαρίας που, μαζί τα φάγανε, προκαλούν με τη στάση τους τον άνεργο, τον υποαπασχολούμενο, τον μεροκαματιάρη Έλληνα των 400 ευρώ.

Προκαλούν τον ανθό της Ελληνικής Νεολαίας που μάζεψε πτυχία, μεταπτυχιακά και διδακτορικά και ξενιτεύτηκε από την Πατρίδα του.

Η Ιστορική Εθνική Μνήμη που παραμένει ζωντανή, παρόλες τις μπογιές στο Μνημείο του αιώνιου Έλληνα ανώνυμου Πολεμιστή, γυρίζει την πλάτη στους ελάχιστους βολεμένους της μεταπολιτευτικής κλεπτοκρατίας. Στον αριστεροδεξιοκεντρώο κομματικό στρατό, που έφτυσε τα Ιερά και τα Όσια του Έθνους.

Εύγε λοιπόν…και κρίμα! Υ.Γ. Η αστυνομία του λίγα μέτρα παραπέρα παρακολουθεί αμέτοχη…..

Σχετική ερώτηση κατέθεσε άμεσα εκ μέρους της Χρυσής Αυγής ο βουλευτής Επικρατείας, Χρήστος Παππάς.ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
ΥΠΟΥΡΓΟ Εσωτερικών


ΕΡΩΤΗΣΗ

Θέμα: «Απαράδεκτη βεβήλωση του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη»


Στην χθεσινή (25/4/2018) συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων της ΔΕΗ που κατέληξε στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα, η οποία έλαβε χώρα με την  παρουσία μάλιστα αρκετών πολιτικών, σημειώθηκαν απαράδεκτες εικόνες βεβήλωσης του Ιερού χώρου πέριξ του Μνημείου αλλά και του ίδιου του κενοταφίου.

Χαρακτηριστική, εκτός από την ρίψη ποσότητας λιγνίτη ήταν η ονειδιστική και βέβηλη πράξη ενός ιερόσυλου «εργατοπατέρα» από τους πολλούς που σιτίζονται με χρήματα του Ελληνικού λαού, να «ξεκουράζει» το πόδι του πάνω στο κενοτάφιο, πατώντας το επιδεικτικά με το παπούτσι του,  εν πλήρη αδιαφορία όλων των παρισταμένων, δηλαδή διαδηλωτών, Προεδρικής φρουράς και αστυνομικής δύναμης, όπως αποδεικνύεται από τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο ευτελισμός κάθε ιερού και οσίου στο όνομα της «δημοκρατίας», από μερικούς ανεγκέφαλους γραφικούς, αντιμετωπίζεται δυστυχώς με ανοχή και αδιαφορία ακόμα και από τους κρατικούς υπαλλήλους που έχουν ταχθεί για την προστασία του συνόλου από αντικοινωνικές συμπεριφορές.


Ερωτάται ο κ. Υπουργός:
1) Υπήρχε ή όχι αστυνομική δύναμη στην περιοχή και ποιος ήταν ο επικεφαλής της; 
2) Φυλασσόταν ο χώρος από δυνάμεις της ΕΛΑΣ για την αποτροπή επεισοδίων ή την εισβολή των διαδηλωτών στη Βουλή; Γιατί δεν δόθηκε διαταγή για την σύλληψη ή την απομάκρυνση του εργατοπατέρα που βεβήλωσε με απαξιωτικό τρόπο το Μνημείο; Θα ελεγχθούν για την αδιαφορία τους τα όργανα της τάξης;
3) Η στρατιωτική φρουρά που είναι επιφορτισμένη για την προστασία του χώρου του Αγνώστου Στρατιώτη φέρει ευθύνη για τις απαράδεκτες εικόνες; Ποιες είναι οι εντολές της σε περιπτώσεις επιθέσεων ή βεβήλωσης του μνημείου και γιατί δεν εφαρμόστηκαν; Θα ελεγχθούν  πειθαρχικά οι υπεύθυνοι;
Χρήστος Παππάς, Βουλευτής Επικρατείας Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια: