Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

Δολοφονική επίθεση τάγματος εφόδου ΚΚΕ σε βάρος αστυνομικού - Απόλυτη σιωπή από Τόσκα και “δημοκρατικά” ΜΜΕ! ΒΙΝΤΕΟ


Ύστερα από τρεις ημέρες και μετά από δημοσίευση ερασιτεχνικού βίντεο που τραβήχτηκε από δικηγόρο της Θεσσαλονίκης αποκαλύφθηκε η εγκληματική δράση τάγματος εφόδου ΚΚΕ κατά αστυνομικού.

Από το παραπάνω βίντεο αποκαλύπτεται πως το Σάββατο στο εμπορικό κέντρο Πλατεία, στην οδό Τσιμισκή, τάγμα εφόδου του ΚΚΕ πραγματοποίησε επίθεση εναντίον αστυνομικών δυνάμεων.

Στο βίντεο που ανήρτησε στο Facebook ο δικηγόρος φαίνεται ξεκάθαρα ένας πωρωμένος μπολσεβίκος να γρονθοκοπεί ανελέητα στο πρόσωπο έναν αστυνομικό της ΥΜΕΤ. Λίγο αργότερα ο τραμπούκος του ΚΚΕ απομακρύνεται χωρίς φυσικά να συλληφθεί.

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος Θανάσης Καρατσώλης που δημοσίευσε το βίντεο: «Όλα κυλούσαν ομαλά, η παρουσία των αστυνομικών ήταν ελάχιστη (ούτε μισή διμοιρία) και διακριτική, χωρίς να προκαλέσει τους διαδηλωτές ούτε στο ελάχιστο, παρακολουθώντας τα δρώμενα με τα συνθήματα και τις βωμολοχίες, από απόσταση, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Τότε ξαφνικά οι διαδηλωτές, απόλυτα οργανωμένα και συντονισμένα, επιτέθηκαν με μένος προς τα παρευρισκόμενα όργανα της τάξης (έκαναν ντου κανονικό), με αποτέλεσμα να δεχτούν και απρόκλητα γρονθοκοπήματα κάποιοι αστυνομικοί, οι οποίοι κυριολεκτικά έπεσαν θύματα της οργής των μπαχαλάκηδων…».

Τι έχει να δηλώσει ο λαλίστατος κ. Τόσκας; Τα "δημοκρατικά" ΜΜΕ γιατί αποκρύπτουν για ακόμη μια φορά την εγκληματική δράση των αριστερών ταγμάτων εφόδου;;
Δεν υπάρχουν σχόλια: