Τετάρτη, 4 Απριλίου 2018

Η Μόσχα καλεί τον Ν. Γ. Μιχαλολιάκο: Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής προσκεκλημένος από τον Βλ. Ζιρινόφσκι στο παγκόσμιο συνέδριο Δεξιών κομμάτων

Επιστολή στον Γενικό Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή απέστειλε ο παλαιός του γνώριμος και φίλος, Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, αντιπρόεδρος της Ρωσικής Κρατικής Δούμας και μέλος της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Ο Ρώσος πολιτικός προσεκάλεσε τον Έλληνα Εθνικιστή ηγέτη να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Συνέδριο Δεξιών Κομμάτων, το οποίο οργανώνεται και θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο στην Μόσχα.

Στην επιστολή, αφού αναφέρεται  στην «αυξανόμενη ένταση στις διεθνείς σχέσεις και την αποσταθεροποίηση της πολιτικής καταστάσεως στον κόσμο, η οποία προκαλείται από την δυσαναλογία στις παγκόσμιες σφαίρες της οικονομίας και των οικονομικών, την εμφάνιση ακραίων και ακραία ριζοσπαστικών κινημάτων στην παγκόσμια σκηνή, την παραβίαση της δημογραφικής ισορροπίας, την σοβαρότητα των εθνικιστικών, θρησκευτικών και άλλων αντιφάσεων οι οποίες επηρεάζουν τις θεμελιώδεις αξίες της υλικής και πνευματικής ζωής των λαών του κόσμου», ο Ρώσος πολιτικός προσθέτει ότι

«Το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα της Ρωσίας» του οποίου ηγούμαι, αιτείται από Εσάς, ως ηγέτη του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, και πολύ γνωστό πολιτικό στην Ελλάδα, να συμμετάσχετε στο Διεθνές Συμβούλιο Δεξιών Κομμάτων στην Μόσχα προκειμένου να συζητηθούν θέματα διεθνούς συνεργασίας για την σταθεροποίηση της κατάστασης στον κόσμο».

Στο τελικό στάδιο του Συνεδρίου αναμένεται «να υιοθετηθεί η «Διακήρυξη της Μόσχας του Παγκοσμίου Συνεδρίου των Δεξιών Κομμάτων», η οποία θα περιλαμβάνει τις βασικές αρχές σταθεροποίησης και ενδυνάμωσης της παγκόσμιας τάξεως, εξάλειψης της κοινωνικής ανισότητας, βιώσιμης ανάπτυξης και εξάλειψης κάθε μορφής βίας στα καυτά σημεία ολοκλήρου του πλανήτη».

Απευθυνόμενος στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, ο Ρώσος Εθνικιστής πολιτικός εκφράζει την επιθυμία του για στενότερη συνεργασία σε κομματικό και προσωπικό επίπεδο και μεταξύ Ελλήνων και Ρώσων, ενώ αναφέρεται και αυτό είναι σημαντικό στην επόμενη μέρα της συνεργασίας στην οποία προσβλέπει σε μια ισότιμη συμμετοχή των κρατών:

«Ως Πρόεδρος του ΦΔΚΡ θέλω να σας διαβεβαιώσω για το ενδιαφέρον μας για μια στενότερη διακομματική συνεργασία με την ενδυνάμωση και την ανάπτυξη των σχέσεών μας. Αντιλαμβάνομαι την σημασία της ανάπτυξης των σχέσεων μεταξύ των λαών μας, των κρατών και των κοινοβουλίων. Επίσης υπολογίζω στην ανάπτυξη προσωπικών σχέσεων εργασίας. Εκ μέρους του ΦΔΚΡ εκφράζω την ελπίδα μου για την περεταίρω ανάπτυξη και ενδυνάμωση των διακομματικών σχέσεών μας οι οποίες προάγουν την δημιουργία ενός νέου μοντέλου κοινωνικο-πολιτικού συστήματος και παγκόσμιας τάξης στην βάση της εθελούσιας και ίσης συμμετοχής των χωρών.

Με τους καλύτερους χαιρετισμούς μου, Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι»


Η αποδοχή της ηγετικής θέσεως του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών και της προσωπικότητος του Αρχηγού του, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου, είναι ένα γεγονός που ανοίγει τον δρόμο για ένα καλύτερο, σταθερότερο και κυρίως Εθνικό Αύριο για την Ελλάδα και για όλα τα Έθνη τα οποία υφίστανται την καταστροφική επίθεση των Νεοταξικών Δυνάμεων.

Μετά τις νίκες των Ιταλών Εθνικιστών στην Ιταλία, και την στήριξη προσωπικοτήτων όπως ο Γάλλος Εθνικιστής ηγέτης Ζαν Μαρί Λεπέν, η πρόσκληση του Βλαντιμίρ Ζιρινόφκσι δείχνει ότι έχουμε κάθε λόγο να αισιοδοξούμε για το αποτέλεσμα και αυτής της συνεργασίας και για την σύμπηξη ενός ισχυρού μετώπου των εθνικών δυνάμεων.Δεν υπάρχουν σχόλια: