Σάββατο, 14 Απριλίου 2018

Πτώση Mirage 2000-5 και όπλο Ηλεκτρ. πολέμου Koral. Τι ενδεχομένως να συνέβη στον Ήρωα πιλότο μας;


Σαν Εξέγερση Ελλήνων έχουμε υποσχεθεί να ερευνούμε και να αποκαλύπτουμε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια στους Έλληνες αναγνώστες μας.Επειδή πολλά ακούγονται και πολλά δεν λέγονται σε εποχές όπου βασιλεύει το ψεύδος και η παραπληροφόρηση από τηλεμα'ι'ντανούς και καθεστωτικούς παπαγάλους.

Κατ'αρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι ούτε ''ειδικοί'' είμαστε ούτε ''εμπειρογνώμονες''πτήσεων και αεροδιαστήματος και φυσικά ότι σαφέστατα σε όλες τις Πολεμικές αεροπορίες του κόσμου δυστυχώς συμβαίνουν τραγικά δυστυχήματα είτε από τον ανθρώπινο παράγοντα είτε από μηχανικές βλάβες ακόμα και στα ποιο σύγχρονα πολεμικά αεροσκάφη τελευταίας γενιάς.

Θα θέλαμε όμως να θέσουμε κάποια κρίσιμα ερωτήματα σαν σκεπτόμενοι Έλληνες πολίτες για την ανάπτυξη Ηλ.συστημάτων πολέμου από τον αιώνιο εχθρό και τον αποδεδειγμένα αποκαλούμενο ''πόλεμο φθοράς''που έχει επιβάλλει στο Αιγαίο ελέω των πολιτικάντηδων που κυβερνούν αυτήν την άλλοτε περήφανη χώρα μας .
Η αλήθεια είναι ότι από το άκουσμα της είδησης της πτώσης του μοιραίου Mirage κάτι δεν μας καθόταν καλά..
Καταρχήν οι ''συμπτώσεις''είναι πολλές για να τις αγνοήσεις λαμβάνοντας υπόψιν την μεθοδευμένη κλιμακούμενη ένταση των τελευταίων μηνών  από πλευράς Τουρκίας και την εξαπόλυση συνεχών ψυχολογικών και μη επιχειρήσεων κατά των Ενόπλεων δυνάμεων μας αλλά και του Ελληνικού λαού εν γένη.

Ας πάρουμε όμως τα δεδομένα..

α) Πριν λίγες ημέρες είχαμε ''απάντηση''φαινομενικά τουλάχιστον της πλευράς μας από την φρουρά της Νήσου Ρω σε πτήση Τουρκικού ελικοπτέρου σε πολύ χαμηλό ύψος και κοντά στη  νήσο.

β) Ο Υπουργός άμυνας έσπευσε μέσω tweet να μιλήσει για Ήρωα που υπερασπίστηκε την πατρίδα πέφτοντας μαχόμενος...;;
Άραγε από υπερβολική πατριδοκαπηλία;Από ανόητη βλακεία;;Από στυγνό πολιτικό καιροσκοπισμό;Η από ανοησία πάνω στον πανικό του  για την γνώση του πραγματικού γεγονότος;Η αλήθεια είναι ότι ο εμετικός πολιτικαντισμός του είναι ένας παράγοντας που δεν μπορείς να προσπεράσεις αμελητέα..Ο  σύντομος χρόνος πάντως της ανακοίνωσης του πριν καν το ΓΕΑ πάρει επίσημη θέση δημιουργεί υποψίες.

γ) Η Τουρκία έσπευσε ταχέως να δηλώσει ότι δεν έχει σχέση με το συμβάν...Ενώ επί ημέρες οι πολιτικοί και οι συμβούλοι τους διαγωνίζονται στο ποιος θα μας ''ξεδοντιάσει''η πνίξει στο Αιγαίο πρώτος.
Ως εκ θαύματος κράτησαν σιωπηλή στάση και φυσικά με''δάκρυα''στα μάτια μας συμπαραστάθηκαν...

δ)Οι δύο << ηγέτες >>των χωρών Ελλάδας -Τουρκίας είχαν τηλεφωνική συνομιλία ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μετά την αιχμαλωσία των δύο στρατιωτικών μας στον Έβρο όπου ανέλυσαν την κατάσταση και μάλιστα δόθηκαν υποσχέσεις από Ελληνικής πλευράς για την εξάρθρωση Γκιουλενιστών και Κούρδων τρομοκρατών !

ε)Σύμφωνα με όλες τις μέχρι στιγμής αναλύσεις ''ειδικών''και μη ο δεύτερος πιλότος γλύτωσε ως εκ θαύματος καθώς θεωρητικά για λίγα μέτρα δεν έπαθε το ίδιο..Δλδ είτε να έχει ψευδαίσθηση και να μην εμπιστευθεί τα όργανα του αεροσκάφους λόγω της νέφωσης  είτε να συνέβη κάτι άλλο λόγω πιθανής κόπωσης και εξάντλησης είτε ακόμη και κάποια μηχανική βλάβη. Ο πρώτος και Ήρωας πιλότος μας Σμην.Γ Μπαλταδώρος και θανόντας δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα. Ούτε σήμα κινδύνου να εκπέμψει ούτε να δηλώσει κάποιο πρόβλημα! Φυσικά το ίδιο συνέβη και με τον δεύτερο πιλότο που θεωρητικά γλύτωσε όπως προαναφέραμε ''ως εκ θαύματος ''. Ούτε και αυτός όμως ανέφερε κάτι απλά μοναχά ότι ξαφνικά τον έχασε.

ζ)Η αγαπητή μας Βουλή έσπευσε ταχέως να καλύψει τα παιδιά και την σύζυγο του αδικοχαμένου Ήρωα μας πιθανότατα λόγω του αισχρού Νόμου Κατρούγκαλου αλλά και λόγω της πολιτικής πίεσης που νοιώθουν τελευταία ελέω των εθνικών θεμάτων που κυριολεκτικά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος του Έλληνα.Η μήπως δεν είναι μόνο αυτό και ευελπιστούν να μετριάσουν άμεσα πιθανές λογικές αντιδράσειςτου άμεσου οικογενειακού περιβάλλοντος;
Πότε "υιοθέτησε" ξανά η Ελληνική Βουλή τα παιδιά των άλλων πεσόντων;
Η μήπως ξαφνικά απέκτησαν συνείδηση όλοι αυτοί εκεί μέσα πλην των Ελλήνων εθνικιστών που τους χαλούν την σούπα;
Ακόμα και η ταχύτατη αντίδραση των Τούρκων...Πότε την ξαναείδατε;
Οι αντιδράσεις και οι συμπεριφορές προδίδουν πάντα την αλήθεια...

Επίλογος: Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια δυστυχώς η Τουρκική αμυντική βιομηχανία έχει κάνει άλματα στην ανάπτυξη εγχώριων οπλικών συστημάτων ένα από αυτά είναι και το περίφημο Koral για να μην σας κουράσουμε περισσότερο θα σας παραπέμψουμε σε μερικά μόνο κατατοπιστικότατα άρθρα που γράφτηκαν στο Ελληνικό διαδίκτυο.

Δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα αν οι Τούρκοι όντως έριξαν το αεροσκάφος η αν ευθύνονται και για πολλά άλλα ''ατυχήματα''...

Αυτό που σίγουρα γνωρίζουμε είναι ότι οι εγχώριοι κυβερνώντες και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τους δεν θα πουν ποτέ την αλήθεια στον Ελληνικό λαό καθώς κυριαρχούνται από φόβο για την πολιτική τους επιβίωση που αγγίζει πολλές φορές αποδεδειγμένα τα όρια της εσχάτης προδοσίας !

Εμείς σαν Εξέγερση Ελλήνων οφείλουμε να ακούμε και να μελετάμε τον παλμό και την διαίσθηση του απλού κόσμου θέτοντας ερωτήματα.Το καίριο ερώτημα  λοιπόν  του μέσου Έλληνα σκεπτόμενου πολίτη που όντως δεν γνωρίζει σαν ''ειδικός''αλλά δεν μπορεί και να εμπιστευθεί τους τραγελαφικούς κυβερνώντες είναι το εξής:

Έχουν οι Τούρκοι την δυνατότητα να βάλλουν ηλεκτρονικά με το σύστημα Koral κατά των αεροσκαφών μας κύριοι ''ειδικοί''περισπούδαστοι και ''γνώστες'' ναι η όχι;;;

Θα δώσει κάποιος μια εμπεριστατωμένη ανάλυση και απαντήσεις η θα ακούμε και θα βλέπουμε κάποιους όντως γραφικούς τύπους απόστρατους στα τηλεπαράθυρα οι οποίοι μίλησαν μέχρι και για πυραύλους,διαστημόπλοια και ότι άλλο τους κατεβαίνει στο κεφάλι προκειμένου ενδεχομένως να ''κάψουν''μία άλλη εκδοχή η οποία σαν πιθανότητα δεν παύει να υπάρχει καθώς μιλάμε για σύγχρονο ηλεκτρ.πόλεμο;Για το σύστημα Koral, δείτε εδώ και εδώ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: