Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Ο εκπρόσωπος της Καραμανλικής πτέρυγας στην ΝΔ, Ευάγγελος Αντώναρος και (μελλοντικός « Σύριζα της δεξιάς »: Δεν έκαψε ο Σύριζα την Αθήνα το 2008! Μήπως κάηκε μόνη της;


Γράφει ο Αντίοχος

Θέλουν οι μελλοντικοί… εθνοσωτήρες του… «ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιάς» (που θα αποτελείται από Φαήλο, Καμμένο, Μπαλτάκο, Βελόπουλο, Καρατζαφέρη, Αντώναρο, Παπακώστα και ως… κερασάκι στην τούρτα Λευτέρη Συναδινό…) να κρύψουν την απόλυτη εξάρτησή τους από τους Τσιπροκαμμένους, μα η… χαρά δεν τους αφήνει.Έτσι, μιλώντας στο ραδιόφωνο ο Αντώναρος για τα «Δεκεμβριανά» του 2008, αθώωσε τον πολυαγαπημένο του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «έγινε οργανωμένη προσπάθεια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης με συνέργεια παραγόντων του εσωτερικού και του εξωτερικού», αλλά και πως «την Αθήνα το 2008 δεν την έκαψε ο ΣΥΡΙΖΑ».

Καλή η προσπάθεια, άλλωστε δέκα χρόνια έχουν περάσει από τότε κι ο κόσμος ξεχνάει εύκολα, δυστυχώς όμως για τους… νεοεθνικόφρονες που βρίσκονται στην υπηρεσία του ΣΥΡΙΖΑ, οι αποδείξεις για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της τσιπροτσογλαναρίας είναι αναμφισβήτητες και κυρίως καταγεγραμμένες! Στα «ημερολόγια» αλητείας της «Αυγής» (χαρακτηριστικά δείγματα των οποίων σας παραθέτουμε…) και όχι μόνον σ’ αυτά!

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, επειδή στο όλο κόλπο με τον «ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιάς» είναι και ο πρόεδρος Πάκης, για να εκβιάσει την επανεκλογή του, στην ίδια συνέντευξη ο Αντώναρος κάλεσε τον Κούλη να παραδεχθεί το… «λάθος» του, που δεν είχε ψηφίσει τον Πάκη για πρόεδρο το 2015, επικαλούμενος την απραξία του ως υπουργού Εσωτερικών στα «Δεκεμβριανά» του 2008) και να… δεσμευθεί ότι θα τον προτείνει για μια ακόμη θητεία το 2019. Φανερώνεστε… συριζοεθνικόφρονες, φανερώνεστε!

ΠηγήΔεν υπάρχουν σχόλια: