Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΦΩΤΙΑ από τον Γ. Λαγό στην Βουλή. ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ 4 παιδία ομόφυλων ζευγαριών στις ΗΠΑ, ζητούν την κατάργηση του γάμου μεταξύ ομοφυλοφιλων. ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ (ΒΊΝΤΕΟ)


Ο Βουλευτής Β Πειραιώς της Χρυσής Αύγης, Γιάννης Λαγός αφού επιτέθηκε στην αντεθνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για τα καταστροφικά νομοσχέδια που οδηγεί προς ψήφιση, στην συνέχεια αναφέρθηκε στην μεγάλη έρευνα του Αμερικανού κοινωνιολόγου Mark Regnerus του πανεπιστημίου του Τέξας στο Όστιν, που αποδεικνύει ότι τα παιδιά που υιοθετούν οικογένειες ομοφυλόφιλων εμφανίζουν κατάθλιψη, ανάγκη ψυχιατρικής βοήθειας και τάσεις αυτοκτονίας.


Στην συνέχεια κατέθεσε ένα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ στοιχείο καθώς όπως κατήγγειλε:

Τέσσερις ενήλικες που ως παιδιά που μεγάλωσαν από ομόφυλες οικογένειες στις ΗΠΑ, κατέθεσαν μύνηση στο ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ Ν ΟΡΝΕΑΝΗΣ  ζητώντας να καταργηθεί ο νόμος που προβλεπει την υιοθεσία παιδιών απο ομόφυλα ζευγάρια....

Στην συνέχεια ανέγνωσε μερικές από τις καταγελίες των εν λόγο παιδιών στην μυνητήρια αναφορά που κατέθεσαν:

«Δεν ήμουν περιτριγυρισμένη από  ετεροφυλόφιλα ζευγάρια», λέει στο δικαστήριο τηςη Dawn Stefanovich . "Οι σύντροφοι του μπαμπά κοιμόντουσαν και έτρωγαν στο σπίτι μας και με πήγαν μαζί με τους τόπους συνάντησης στις κοινότητες των LGBT. Έχω εκτεθεί σε εμφανείς σεξουαλικές δραστηριότητες όπως σοδομία, γυμνότητα, πορνογραφία, ομαδικό σεξ, σαδομαζοχισμο με εφήβους ".
Δεν υπήρχε καμία εγγύηση ότι οποιοσδήποτε από τους συντρόφους του μπαμπά μου θα ήταν για πολύ καιρό και συχνά έπρεπε να τους υπακούω", είπε. "Τα δικαιώματά μου και η αθωότητά μου παραβιάστηκαν".

και συνέχισε : "Τα περισσότερα ενήλικα παιδιά που προέρχονται από ομοφυλόφιλα νοικοκυριά δεν αισθάνονται ασφαλή ή ελεύθερα να εκφράζουν δημόσια τις ιστορίες τους και τις διαρκείς προκλήσεις που αντιμετώπισαν. Φοβούνται μήπως χάσουν τις επαγγελματικές τους άδειες, μήπώς αποκοπούν από κάποια μέλη της οικογένειας ή μήπως χάσουν οποιαδήποτε σχέση έχουν με τους ομοφυλόφιλους γονείς τους. Ορισμένοι ομοφυλόφιλοι γονείς έχουν απειλήσει θα αποκληρώσουν τα παιδιά τους, αν αυτά δεν αποδέχονται το σύντροφο  τους. "

Η Β.Ν. Klein περιέγραψε την εμπειρία της σαν παιδί λεσβίας «Μεγάλωσα με έναν γονέα και τις συντρόφους της σε μια ατμόσφαιρα στην οποία η ομοφυλοφιλική ιδεολογία χρησιμοποιήθηκε ως εργαλείο καταστολής, καταδίκης και κατάχρησης, έχω δει ότι τα παιδιά ομόφυλων οικογενειών συχνά γίνονται ¨ζωντανά σκηνικά¨ καθώς εξαναγκάζονται να εμφανίζονται δημόσια για να αποδείξουν ότι οι ομοφυλεες οικογένειες είναι ακριβώς όπως οι ετεροφυλες"

παράλληλα Klein δήλωσε ότι διδάχθηκε ότι «μερικοί Εβραίοι και οι περισσότεροι Χριστιανοί ήταν ηλίθιοι και μισούσαν τους ομοφυλόφιλους και ήταν βίαιοι... Την ίδια στιγμή μου δόθηκε το μήνυμα ότι αν δεν συμφωνούσα (κάτι που δεν έκανα), ήμουν ηλίθια και καταδικασμένη σε μια ζωή τιμωρίας και εχθρότητας. Το έκαναν αυτό με την ενθάρρυνση όλων των ομοφυλόφιλων φίλων τους στην κοινότητα και ήταν σαν μια παραθρησκευτική ομάδα. Η τιμωρία ια την διαφωνία μου ήτανν να μου επιτρέπεται η έξοδος απο το σπίτι μόνο για να πάω σχολείο.
'Ημουν υπιοχρεωμένη να μισώ ανθρώπους με κριτήριο, το τι γνώμη έχουν για την ιδιαιτερότητα της μητέρας μου και της συντρόφου της»

Ο Robert Oscar Lopez, ο οποίος μεγάλωσε επίσης σε οικογένεια λεσβιών, κατέθεσε
"Είχα πάρει μέρος σε μελέτη από ¨ειδικούς¨ της ομοφυλης γονεικότητας το έτος 1985 και θα ήμουν το ιδανικότερο δέιγμα τους επιβεβαιώνοντας τις πιο ¨ροζ¨ προβλέψεις τους αν δεν έξέφραζα τις ανησυχίες μου λέγοντας ότι πίσω από την φαινομενικά ευτυχισμενη ζωή υπαρχουν πολλά προβλήματα"

Περιγράφει ότι βίωνε μεγάλη σεξουαλική σύγχυση εξαιτίας της έλλειψης πατρικής φιγούρας στη ζωή του, που τον οδήγησε σε μια ζωή πορνείας με πελάτες κυρίως ηλικιωμένους στην εφηβική του ηλικία.

«Είχα ένα ανεξήγητο καταναγκασμό να έχω σεξουαλική επαφή με μεγαλύτερα αρσενικά», δήλωσε, λέγοντας ότι «ήθελε να κάνει σεξ με ηλικιωμένους άντρες που ήταν στην ηλικία του πατέρα μου, αν και τότε δεν μπορούσα να καταλάβω τι έκανα».

"Τα χρήματα που έλαβα για το σεξ σίγουρα με βοήθησαν οικονομικά γιατί μου επέτρεψαν να ξοδεύω περισσότερα χρήματα ​​από αυτά που κέρδιζα δουλέυοντας σε μια πιτσαρία και στην ψυχιατρική κλινική της μητέρας μου", αναφέρει στη σύντομη αναφορά. "Αλλά τα χρήματα δεν ήταν τόσο το κίνητρό μου όσο το γεγονός ότι έπρεπε να νιώθω πως με αγαπά μια μεγαλύτερη πατρική φιγούρα, έστω και μόνο για μισή ώρα. Πριν από δέκα χρόνια, ανέπτυξα μια σαφή στάση στις ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Μια πολιτική ένωση ή κάποια αναγνώριση της ομοφυλοφιλικής σχέσης της μητέρας μου από το κράτος θα την βόλευε πολυ. Ευτυχώς το 1998 αποκαταστάθηκε η σχέση μου με τον πατέρα μου και αυτό οδήγησε σε μια μετάβαση στη ζωή μου, από το να χαθεί και να μπερδευτεί σεξουαλικά, στην σταθερότητα...." γράφει ο Lopez.

Η υπόθεση ανάγκασε το Ομοσπονδιακό δικαστήριο της Ν Ορλεάνης να παραπέμψει το θέμα στο ΑΝΩΤΑΤΟ ομοσπονδιακό δικαστηριο της Ουασινγκτον με το ερώτημα, της απαγόρευσης του γάμου στα ομόφυλα ζευγάρια....
Δεν υπάρχουν σχόλια: