Σάββατο, 12 Μαΐου 2018

Οι συστημικοι δημοσιογράφοι και ΜΜΕ , δίνουν συνεχώς κάλυψη και αποκρύπτουν την ιδεολογική ταυτότητα των αναρχικών μπαχαλάκιδων


Οι συστημικοι δημοσιογράφοι και ΜΜΕ , δίνουν συνεχώς κάλυψη και αποκρύπτουν την ιδεολογική ταυτότητα των αναρχικών μπαχαλάκιδων αποκαλώντας τους άγνωστους νεαρούς. Ποιων «νεαρών» ρε; Το «νεαρός» είναι ιδιότητα; Αναρχικός τζιχαντιστής ανθέλληνας τρομοκράτης είναι.

Τρομοκράτες είναι και το κράτος θα πρέπει να ανοίγει πυρ επί τη εμφανίσει και να μην πηγαίνουν τα ΜΑΤ αλλά η αντιτρομοκρατική μαζί με τα ΕΚΑΜ .

Με τους Χρυσαυγήτες έχετε πρόβλημα γιατί είναι ΝΑΖΙ και θέλουν να οικοδομήσουν την Εθνικοσοσιαλιστική Πολιτεία. 

Ετούτοι εδώ οι «νεαροί» θέλουν να καταργήσουν το κράτος το οποίο και θεωρούν μοχλό καταπίεσης και να περάσουμε σε μια αναρχική κοινωνία χωρίς ιεραρχικές δομές με κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής ή καπιταλισμό του laisez faire.

Βαράτε στο ψαχνό, δεν είναι «νεαροί» αλλά τρομοκράτες που μισούν το ελληνικό έθνος και τον ελληνισμό. Βαράτε στο ψαχνό!Και όσοι παραδοθούν θα δημευθούν οι περιουσίες τους για να πληρωθούν τα σπασμένα.

Με Κασιδιάρη υπουργό Δημοσίας Τάξης σε 48 ώρες καθαρίζουν τα Εξάρχεια και επανέρχονται στην ελληνική επικράτεια.Δεν υπάρχουν σχόλια: