Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Π. Ηλιόπουλος: Πρώτα οι Έλληνες! Κανένα προνόμιο και άσυλο στους λάθρο! (ΒΙΝΤΕΟ)


Πωπωπω τους δίκασε τους Εβραιόδουλους μασονοπ@υστοδεξιούς με τους κιπάδες. 

Ο Βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια αναφορικά με το νομοσχέδιο για την επίσπευση χορηγίας ασύλου, στηλιτεύοντας αρχικά την συνένοχη σιωπή του "συνταγματικού τόξου" για την σφαγή των Παλαιστινίων από το κράτος του Ισραήλ.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο μείζον ζήτημα του λαθρομεταναστευτικού, το οποίο έχει εξελιχθεί σε μπίζνα από τις ΜΚΟ του Σύριζα. Σε αυτήν την μπίζνα των ΜΚΟ εμπλέκεται και η νεοφιλελεύθερη ΝΔ με την Action Aid, στην οποία προΐσταται η αδερφή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι δήθεν ανθρωπιστές της κυβέρνησης κλείνουν τα μάτια στην εγκληματικότητα, στο εμπόριο ναρκωτικών και όπλων και στην παιδική πορνεία στα "hot spots" των λαθρομεταναστών.

Ο Συναγωνιστής Ηλιόπουλος έθιξε επίσης το ζήτημα των ορδών λαθρομεταναστών που εισέρχονται παράνομα στην Χώρα με οικογένειες (;) δύο και τριών γυναικών και των παροχών που τους δίνονται αθρόα σε σίτιση, στέγαση, επιδόματα και δωρεάν υγεία.

Την ίδια ώρα η Πατρίδα μας αντιμετωπίζει τον αργό θάνατο του δημογραφικού, η εθνομηδενιστική κυβέρνηση θέλει να αντικαταστήσει τους Έλληνες με λαθρομετανάστες.

Τέλος, κάλεσε την μισέλληνικη κυβέρνηση να κάνει ένα δημοψήφισμα για να αφουγκραστεί την γνώμη του Ελληνικού Λαού αναφορικά με την λαθρομετανάστευση, επαναλαμβάνοντας τις πάγιες θέσεις της Χρυσής Αυγής: Κλείσιμο των συνόρων και επαναπροώθηση στις πατρίδες τους. 

Οι μεγαλύτερες π@ρνες των Εβραίων ήταν,είναι και θα είναι οι δεξιοί και μακράν ο μεγαλύτερος εχθρός μας. Του τα έσουρε του Μπουμπούκου (αχ καλέ why,why?). 
Βάλε την κιπά σου Γεωργιάδη καθώς θα πεοθηλάζεις τους Γιούντενς. 
Όλη η κιναιδοπ@υστοδεξιά προσκύνησε το Ισραήλ αυτό το διήμερο από τον Φαήλο μέχρι τον Μπουμπούκο


Δεν υπάρχουν σχόλια: