Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ!


Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Έξι χρόνια παρουσίας της Χρυσής Αυγής στη βουλή των Ελλήνων τα τελευταία τρία εκ των οποίων ως τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας κι όμως ο Ελληνικός Λαός ο οποίος πληρώνει την κρατική ΕΡΤ μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, δεν είχε ακόμη το… προνόμιο να δει τον Αρχηγό της είτε σε ζωντανή είτε -έστω- σε μια μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη. Η πραγματικότης αυτή αρκεί θαρρώ για να καταδείξει υπό ποιες συνθήκες διεξάγει τον Πολιτικό του Αγώνα το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών και συνάμα να αποδείξει μια αλήθεια που τρομάζει το πολιτικό κατεστημένο και τη μιντιακή δικτατορία: το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει τόσο βαθιές ρίζες στην ελληνική κοινωνία ώστε και η φίμωση ακόμη να καθίσταται ανίκανη να αποτρέψει την ενδυνάμωσή του!

Η Χρυσή Αυγή βεβαίως, δεν υπήρξε δημιούργημα των μέσων ενημέρωσης ώστε να μπορεί να πληγεί από την συνωμοσία σιωπής και μηδενικής προβολής. Τούτη η τακτική θα απέδιδε φυσικά σε όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα του «δημοκρατικού» τόξου τα οποία είναι εξαφανισμένα στις τοπικές κοινωνίες αλλά απολαμβάνουν της ειδικής μεταχείρισης των διαμορφωτών της κοινής γνώμης. Πάντοτε σε ελεγχόμενο περιβάλλον διότι η επαφή με τον απλό Λαό ελλοχεύει κίνδυνο μείζονα για τους -σύμφωνα με τις «έγκυρες» δημοσκοπικές έρευνες- δημοφιλέστερους πολιτικούς!

Δεν είναι όμως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ένα κόμμα σαν όλα τα άλλα: ούτε οι κεφαλαιοκράτες, ούτε οι καναλάρχες, ούτε οι εκδότες, ούτε οι πρεσβείες αλλά ούτε και διάφορα ξένα κέντρα αποφάσεων καθορίζουν την πολιτική του γραμμή. Γι’ αυτό και συγκεντρώνει το μίσος των πολιτικών του αντιπάλων και των χορηγών τους, που διαπιστώνουν έντρομοι πως τούτο το Κίνημα χαλάει την μεταπολιτευτική πιάτσα. Επί της ουσίας, ο συρφετός των γκάνγκστερς της πολιτικής και οικονομικής ζωής του τόπου αντελήφθη πως η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν τους έχει ανάγκη αλλά επιπλέον τους περιφρονεί! Και τους περιφρονεί κατά τρόπο προκλητικό, καθώς Ισχύς της δεν είναι η αβάντα των καναλιών αλλά η αγάπη του Λαού!

Θα πει κάποιος πονηρός «δημοκράτης»: αφού ισχύουν τα ανωτέρω, για ποιο λόγο η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τον αποκλεισμό της από τα μέσα ενημέρωσης; Για ποιόν λόγο «κλαίγεται» ότι δεν της δίνεται βήμα στο δημόσιο διάλογο;

Και απαντούμε: Η Χρυσή Αυγή δεν κλαίγεται, η Χρυσή Αυγή αποκαλύπτει την βαθύτατη υποκρισία εκείνων που προβαίνουν σε πλήθος αντισυνταγματικών και παράνομων εις βάρος της αποκλεισμών παριστάνοντας τους… «δημοκράτες»! Με απλά λόγια, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα αργά αλλά σταθερά γκρεμίζει ένα θέατρο σκιών από το οποίο πλούτισαν και πλουτίζουν οι εχθροί του Λαού και το οποίο φτωχοποιεί την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων και καταρρακώνει κάθε έννοια Τιμής και Αξιοπρέπειάς της.

Αναρωτηθείτε λοιπόν, που θα βρίσκονταν σήμερα όλα τα κόμματα του καταχρηστικώς λεγόμενου «συνταγματικού» τόξου εάν ετύγχαναν της μεταχείρισης που η Χρυσή Αυγή «απολαμβάνει» από τα «δημοκρατικά» μέσα ενημέρωσης: εάν δηλαδή θα ήσαν εκ των συνθηκών υποχρεωμένα να έρθουν σε απευθείας επαφή με το Λαό. Γνωρίζετε όλοι την απάντηση: στο απόλυτο μηδέν.

Ένα μπλακ άουτ υπόθεση συνεπώς η ύπαρξη ή η εξαφάνιση των «δημοκρατικών» κομμάτων που δοκίμασαν κάθε αθέμιτο μέσο για να πλήξουν τη Χρυσή Αυγή και απέτυχαν παταγωδώς! Τόσο εν τοις πράγμασι απέχει και η Πατρίδα από τη σωτηρία της. Στον αντίποδα όμως, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών όχι μόνο δεν συρρικνώνεται μα αντιθέτως διογκώνεται. Πρωτίστως στην γονατισμένη από το βάρος της οικονομικής εξαθλίωσης κοινωνία και ακολούθως στην πολιτική. Διότι απλούστατα, η Χρυσή Αυγή δεν θα επηρεαστεί ούτε κατ’ ελάχιστον από ένα πιθανό μαύρο στις οθόνες: δεν είμεθα Κίνημα της οθόνης, αλλά Κίνημα αγωνιστικό και μαχόμενο εκεί όπου χτυπούν οι ελληνικές καρδιές. Εκείνοι που θα εξαφανιστούν είναι οι χυδαίοι πολιτικάντηδες και οι στρατευμένοι δημοσιογράφοι οι οποίοι από κοινού θησαυρίζουν εκ της εκμεταλλεύσεως του ίδιου τους του Λαού.

Εν κατακλείδι, εάν σήμερα ερωτηθεί ο τελευταίος πολιτικάντης, ο τελευταίος δημοσιογραφίσκος και γενικώς ο τελευταίος βολεμένος ποιος είναι ο μεγαλύτερός του φόβος, ή διαφορετικά, ποια θεωρεί την μεγαλύτερη απειλή για τα συμφέροντά του, ανεπιφύλακτα θα σας απαντήσει:

Κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής με Πρόεδρο Κυβερνήσεως τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο.

Ιδού συνεπώς ο στόχος του Πολιτικού μας Αγώνος! Οι Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες δεν είναι δυνατόν να συμβιβαστούν με τίποτε λιγότερο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: