Τρίτη, 8 Μαΐου 2018

Η Ουγγαρία ενθαρρύνει τους Ούγγρους να κάνουν παιδιά.... Στην Ελλάδα ΤΙΜΩΡΟΥΝ όσους κάνουν ελληνόπουλα...


Οι πολιτικές της κυβέρνησης πρέπει να δημιουργήσουν όλες τις προϋποθέσεις για να διασφαλιστεί ότι «ο καθένας που επιθυμεί να μεγαλώσει παιδιά στην Ουγγαρία, θα πρέπει να είναι σε θέση να το κάνει», δήλωσε ο Gergely Gulyas, του κυβερνόντως κόμματος Fidesz, που ήταν υποψήφιος για την 12η Περιφέρεια της Βουδαπέστης, σε εκδήλωση που οργανώθηκε από την οικογενειακή οργάνωση Ficsak πριν από την Ημέρα της Μητέρας.

Ο Gergely Gulyas υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση έχει μέχρι στιγμής εργαστεί σκληρά και έχει λάβει μέτρα υπέρ της οικογένειας ενώ δήλωσε ότι οι προσπάθειες αυτές θα συνεχιστούν.

Η ιδρυτής της οργάνωσης για την οικογένεια Ficsak, Nora Kiraly εξέφρασε την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι, οι οικογένειες βρίσκονται στο επίκεντρο πολλών κυβερνητικών μέτρων, όπως η περαιτέρω ενίσχυση των οικογενειακών παροχών σε περισσότερες οικογένειες και νέα ζευγάρια  καθώς και η παροχή διευκολύνσεων στους οφειλέτες του forex και τους κατόχους των φοιτητικών δανείων.

Έτσι λειτουργούν οι σοβαρές χώρες που θέλουν να διασφαλίσουν την φυλετική τους συνέχεια... Δυστυχώς στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες, και περισσότερο στα χρόνια του μνημονίου, κινούμαστε προς την αντίθετη κατεύθυνση, και τα αποτελέσματα του μεγάλου δημογραφικού προβλήματος που αντιμετωπίζει η χώρα, θα είναι ολέθρια στο μέλλον.

Η.Κ.Δεν υπάρχουν σχόλια: