Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Επεισοδιακή η συνεδρίαση μεταξύ "επενδυτών" στην Λέσβο


Γκασμάδες της Μυτιλήνης γαμώ την Γκασμαδία σας, είτε θα επιστρέψετε στο έθνος ή να σας αφανίσουν. 

Είτε θα στηρίξετε Χρυσή Αυγή για να απελάσουμε τους λαθρεποίκους μουσουλμάνους που λυμαίνονται όλη την ελληνική επικράτεια ή να πάτε στο διάολο εσείς και οι οικογένειες σας. 

Εμείς όπλα να κάνουμε πραξικόπημα ώστε να σώσουμε τη χώρα από τους εθνοπροδότες αριστεροδεξιούς  πολιτικάντηδες δεν έχουμε. 

Απ'ότι βλέπω δεν σας βγήκε η "πρώτη φορά αριστερά" η οποία είναι διεθνολαικιστική του κερατά και ετοιμάζεστε να ψηφίσετε τον "νοικοκύρη" Κυριάκο  Μητσοτάκη, το "καλύτερο βιογραφικό της χώρας" και τη ΝΔούλα. Υπόψιν όλο το σόι του Κυριάκου Μητσοτάκη εμπλέκεται σε "αντιρατσιστικές" ΜΚΟ. 

Η αδερφή του η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη είναι επικεφαλής της Action Aid Hellas.H ξαδέρφη του Αντιγόνη Λυμπεράκη είναι γενική διευθύντρια της Solidarity Now του γνωστού George Soros και ήταν στο ΔΣ και της Action Aid Hellas. 

Ο ανιψιός του Κώστας Μπακογιάννης Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας επιθεωρούσε δομές hot-spot στη Λαμία και εισηγήθηκε να μπει ειδικό τέλος σ'όλες τις Διοικητικές  Περιφέρειες της Ελλάδας για να αντληθούν πόροι για τους "πρόσφυγες".

Ο ίδιος ο Μητσοτάκης μαζί με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο καταδίκαζαν τον Βίκτορ Ορμπάν που κρατούσε τις πύλες της Ουγγαρίας κλειστές στους λαθρομετανάστες, αποκαλώντας τον εθνικολαικιστή και εχθρό της Ευρώπης.

Στη Μυτιλήνη στο hot-spot της Μόριας τζιχαντιστές άραβες μουσουλμάνοι σκότωσαν 4 Κούρδους και τραυμάτισαν πάνω από 10 με πρόσχημα ότι δεν τηρούσαν τη νηστεία του Ραμαζανιού και οι δημοσιοκάφροι δεν είπαν τίποτα. Πλέον κομμένες όλες οι δικαιολογίες και η οπαδική και ρουσφετολογική ψήφος. Η Χρυσή Αυγή είναι μονόδρομος. 

Είτε θα κλείσετε τα αυτιά σας στις Σειρήνες του Διεθνολαικισμού και δεν θα σκέφτεστε βάσει των αναλύσεων των δημοσιογράφων, που μαζί με τους ολιγάρχες εργολάβους καναλάρχες  τους πολιτικάντηδες και τους τραπεζίτες έφτασαν την Ελλάδα στο σημερινό χάλι,  και θα επιστρέψετε στο ελληνικό έθνος ή να σας αφανίσουν με χατζάρια οι εξεγερμένοι λαθρομετανάστες και το γκασμαδονήσι σας να προσαρτηθεί στην Τουρκία. 

Το ίδιο ισχύει για κάθε νησί και τόπο της Ελλάδας. Είτε θα επιστρέψετε στο έθνος και θα γίνετε πολίτες-οπλίτες ή να πάτε στο διάολο εσείς οι οικογένειες σας και οι περιουσίες σας. 

Ο χαβαλές κομμένος λαμόγια ψηφοφόροι.Μουνόπανα ψηφοφόροι γαμώ τη Δημοκρατία σας και τα εκλογικά σας δικαιώματα.

Μ.Δ. Δεν υπάρχουν σχόλια: