Τρίτη, 8 Μαΐου 2018

Δήμευση της περιουσίας των Ελλήνων με συνοπτικές διαδικασίες για χρέη σε εφορία και τράπεζες από ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και διεθνείς τοκογλύφους.


Πρακτικά άκυρος από τώρα ο νόμος Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά με τον Μητσοτάκη να ανυπομονεί να γίνει Τσίπρας στη θέση του Τσίπρα

Ο "νόμος Κατσέλη", υποτίθεται ότι είχε ενεργοποιηθεί για να μπορέσει να προστατευθεί η πρώτη κατοικία δανειοληπτών που είχαν πληγεί με ληξιπρόθεσμες οφειλές από την τεχνητή οικονομική κρίση, αλλά στην ουσία ήταν μια χρονική καθυστέρηση ώσπου να δημιουργηθούν οι σημερινές κατάλληλες συνθήκες από τις κομμουνιστικές και νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις των ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΑΝΕΛ και Νέας Δημοκρατίας για την συνοπτική δήμευση της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων μέσω κόκκινων δανείων και άκρατης υπερφορολόγησης.  

Κομβικό σημείο στην επίθεση των διεθνών τοκογλύφων στην περιουσία των Ελλήνων αποδεικνύεται ο Μάιος του 2018 με την εισαγωγή περισσότερων εισπρακτικών μέτρων από τους εξαιρετικά συνεργάσιμους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Χαρακτηριστικά με συνοπτικές διαδικασίες, όπως ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς αρχής γενόμενης 27 Απριλίου, επισπεύδεται η κατάσχεση κατοικιών και για χρέη στο δημόσιο λόγω της εσκεμμένης υπερφορολόγησης.

Λίγους μήνες πριν, από τα τέλη του 2017, σχεδόν οι μισοί δανειολήπτες που είχαν προσφύγει στον νόμο Κατσέλη για την προστασία της δήμευσης της περιουσίας τους από τις ξενοκρατούμενες "συστημικές" τράπεζες έβλεπαν τις αιτήσεις τους να απορρίπτονται σωρηδόν στα Ειρηνοδικεία. Επεξηγηματικά οι αποφάσεις των ειρηνοδικείων υπέρ των ξενοκρατούμενων  τραπεζών έχουν ουσιαστικά ακυρώσει την οποιαδήποτε προστασία του Νόμου Κατσέλη πολύ πριν την προγραμματισμένη λήξη του στα τέλη του 2018. 

Ο κύριος λόγος που επικαλείται η σχετική δικαστική διαδικασία είναι το τέχνασμα της επίρριψης "δόλου" στον δανειολήπτη. Αναλυτικά σε αρκετές περιπτώσεις η δικαστική απόφαση βασίζεται στο έωλο σκεπτικό ότι ο δανειολήπτης είχε προσκομίσει χαμηλό εκκαθαριστικό κατά την αρχική αίτηση για αναλογικά μεγαλύτερο ποσό δανείου. 

Δηλαδή ο δανειολήπτης εικάζεται ότι γνώριζε κατά την εκταμίευση του δανείου ότι δεν θα μπορούσε στο μέλλον να το αποπληρώσει, άρα προχώρησε με δόλο στην εκταμίευση του. Με απλά λόγια το δικαστήριο προσπαθεί να επιρρίψει όλη την ευθύνη του κόκκινου δανείου στον δανειολήπτη και να αποδώσει καμία ευθύνη στην τεχνητή οικονομική κρίση που εξανάγκασε τους Έλληνες δανειολήπτες να βρεθούν σε αυτή την εξαιρετικά δυσμενή οικονομική κατάσταση.

Όσο διαρκεί στην διακυβέρνηση της Ελλάδος το δίπολο των κομμάτων την ληστρικής μεταπολίτευσης, η περιουσία των Ελλήνων θα δημεύεται από τεχνητές οικονομικές κρίσεις, εκρηκτικά ποσοστά ανεργίας και παράνομες υπερφορολογήσεις που έχουν δημιουργηθεί βάσει σχεδίου των διεθνών τοκογλύφων. 

Με ποιό δικαίωμα η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μπόρεσε να υποθηκεύσει την περιουσία του Δημοσίου για 99 χρόνια (το σκάνδαλο του υπερταμείου) αφού η κάθε κυβέρνηση έχει νόμιμη διάρκεια μιας τετραετίας;

Βέβαια ο κύριος σκοπός αυτού του σχεδίου είναι η εκδίωξη και εξαφάνιση των Ελλήνων από την πατρίδα τους αφού δεν θα έχουν ακίνητη περιουσία και εργασία και η αντικατάσταση τους από λαθρομετανάστες-λαθρέποικους που είναι μια διαχειρίσιμη κατοχική δύναμη από την Ευρωπαϊκή Ένωση των διεθνών τοκογλύφων.

Συμπερασματικά η ακύρωση της προστασίας της περιουσίας των Ελλήνων έχει συντελεστεί εδώ και πολύ καιρό κάτω από τις οδηγίες των διεθνών τοκογλύφων προς το πειθήνιο κράτος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με ανυπόμονο αντικαταστάτη του στην λεηλασία της Ελλάδος την νεοφιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μόνο μια Εθνική Κυβέρνηση του Λαϊκού Σύνδεσμου - Χρυσή Αυγή θα μπορέσει να δώσει προτεραιότητα στην προστασία της περιουσίας των Ελλήνων και άρα στην πραγματική ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας.

Θεόδωρος Γ. Κωστής

Πηγή 
Δεν υπάρχουν σχόλια: