Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

PODEMOS* ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ! ΒΙΛΑΡΑ 540.000 ΕΥΡΩ ΑΓΟΡΑΣΕ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ!


Μπορεί τα συντρόφια να είναι… υπερασπιστές των φτωχών και των αδυνάτων, αλλά έχουν κι αυτά τις… αδυναμίες τους. Να, τους αρέσει πολύ η χλιδή!

Έτσι, σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες στην Ισπανία, η αγορά μιας βιλάρας αξίας 540.000 ευρώ, από τον Τσίπρα της Ισπανίας, Πάμπλο Ιγκλέσιας, ως δώρο στην συντρόφισσα Ιρένε Μοντέρο, η οποία τυγχάνει εκπρόσωπος των Unidos Podemos στο Κοινοβούλιο.

Σύμφωνα με το περιοδικό OK Diario, που αποκάλυψε την αγορά, η νέα κατοικία διαθέτει χώρους 250 μ2 και είναι κτισμένη σε οικόπεδο επιφάνειας 2.000 μ2, με πισίνα βεβαίως-βεβαίως.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν αμέσως να προβάλλουν τα tweet του ίδιου του Ιγκλέσιας, που το 2012 κατηγορούσε τον τότε υπουργό Οικονομικών Λουΐς ντε Γίνδος για την αγορά ενός πολυτελούς διαμερίσματος ρετιρέ, έναντι 600.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ της Ισπανίας, οι δύο περιπτώσεις είναι… διαφορετικές. Ε, βέβαια, άλλο είναι να αγοράζει βιλάρες ένας υπερασπιστής των φτωχών και των αδυνάτων, κι άλλο ένας εκπρόσωπος των… αντιλαϊκών κομμάτων!

*Μπορούμεethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: