Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Ηλίας Κασιδιάρης στην Βουλή: "Να πάει να πνιγεί στις Πρέσπες ο Τσίπρας - Ο ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει της παρεμβάσεις της ΝΔ στην Δικαιοσύνη!" ΒΙΝΤΕΟ


Ο Βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για την συνεχιζόμενη κάλυψη της συμμορίας Σαμαρά κατά την συζήτηση επίκαιρης επερώτησης για τις παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη.

Αρχικά, αναφέρθηκε στον Βαγγέλη Βενιζέλο, τον αρχιτέκτονα του επαίσχυντου νόμου "περί ευθύνης υπουργών", υπογραμμίζοντας την τροπολογία του 2013 με την οποία μένουν στο απυρόβλητο οι υπεύθυνοι για τα θαλασσοδάνεια καναλιών και κομμάτων.

Σημείωσε τον φάκελο για τις παρεμβάσεις Σαμαρά στην Δικαιοσύνη με όλα τα ντοκουμέντα της σκευωρίας, μια δικογραφία την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ κρατά κλειδωμένη στα συρτάρια και δεν την αναπέμπει στην Δικαιοσύνη.

Την ίδια ώρα επί ΣΥΡΙΖΑ ο γνωστός "παναθηναϊκάκιας" Ντογιάκος γίνεται αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου...

Τέλος, αναφέρθηκε στην εθνική μειοδοσία στην οποία προχωρά ο ΣΥΡΙΖΑ με την συνενοχή της ΝΔ στο Σκοπιανό, παραδίδοντας το όνομα της Μακεδονίας στους σλάβους σφετεριστές, καλώντας όλους τους Έλληνες να έχουν μαζική και δυναμική παρουσία στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια: